yarın endeksin ilginç bir desteği var 7744.74... buradan bir tepki gelirse 8115.01 yakın takıp edilmeli..
yarın endeksin ilginç bir desteği var 7744.74... buradan bir tepki gelirse 8115.01 yakın takıp edilmeli..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Halk yatırım 3.1 milyar kar tatmin etmiş..
Savaşta olumlu bir gelişme olursa
Bu tahmin edilen kar gelirse ..
Ninemin bıyıkları olursa.
Akşam olup gün batınca
Dağlara hüzün çökünce
Lale sümbül boynun eğip
Kurt kuzuya kem bakınca
Köye döner nazo gelin
Yavru ceylan gibi kaçar
Seke seke çaydan geçer
Nazo gelin ayağına takar halhal
https://youtu.be/AXsF3gCfWDo?si=FHIetHYvqt8Vnzhb
2-3 milyar gelse ki gelmeli o zaman bu derin kuyudan çıkar ancak, beklenen lisans süre uzatımı da sene bitmeden onaylanmalı artık.
Evdeki internetim 90 liradan 350 oldu, şimdi de kar yazmazsa ne zaman yazar, hem kur bu çeyrek çok zıplamadığı için finansman zararı da azalmıştır.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Aslolan fiyat değil degerdir. 70 kusur centten 50 milyon kusur abonrli monopol telekom şirketinin hisselerini satıyorlar..) yiğido'nun mallarına konmasalara bari bu fiyatlardan
)
Mobil tarafta abone sayısı ve fiyat-kalite yukseliyor..
Enflasyon yukseliş hızı duserkrn internet tarife fiyatları yukselmeye devam ediyor.
2023 sonu - 2024 kısmi ekonomi yavaşlama dönrminde sabit gelirli hizmet sektörü firmaları öne çıkıyor.
Yaklaşık 10-11 aydır beklenen kritik imtiyaz konusu masada..
Starlink'e onay çıksa dahi starlink girdiği tüm pazarlarda oradaki en buyuk alt yapıya sahip telrkom şirketi ile çeşitli işbirlikleri yapıyor.. ( bu arada bu sürecin içindr etkin şekilde telekom yönetim kurulu başkanı, dr. fatih sayan (bakan yardımcısı) var)..
Risk olarak da, bir kur riski var ama en azından seçime kadar kur da ciddi bir yükseliş beklrmiyorum..
2023 III. Çeyrek Aracı Kurum Kâr Tahminleri
ttkom.jpg
Tenzilat üstüne tenzilat. Endeks 7500 olursa ttkom 18.70 olur. Dolar 32 olsa bu uyuz 16 olur. 50 cent yeter buna. Dolar bazlı sıfıra yakinsayarak düşmeye devam. Darlık fonu hissesi adı üstünde. Birine bedavadan peşkeş çekilmeli.
Kentuf başkanın sözüyle bugün dünden daha çok malım var 😬😬
Yer İmleri