Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım elinizde gümüş maliyetleri ile ilgili bilgi var mı?

Eylül 2023 bilançolarına göre ortalama;

Altın 1830$ dip net üretim maliyeti.
    Gümüş 24$ dip net üretim maliyeti.

Ancak gümüş te merkez bankaları alıcı satıcı olmadığı için piyasa üretim maliyetini dikkate almayabilir. Yorum yapmak pek mümkün değil. Gümüşte oyun kuranlara baskı yapanlar karşısında karşı güçlü oyuncu yok. Bilemiyorum onun akıbetini. Fakat üretim maliyetinin çok altında şu anki değerler.

Altın öyle değil, her an her merkez bankası Altın depolayıp para basmak için teminat gösterdiğinden, oyuncular bütün merkez bankaları olduğundan daha dengeli edepli hareket eder. Üretim maliyeti bir gösterge olarak davranır.

2. Elimize verdiler. Kuzeyin Oğlundan (Volkan Konaktan) Bist yatırımcısına gelsin.

https://youtu.be/lB6-a0wcJfk?si=s3gPCk_RBlvXubxE

3.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    yide bunun biz ne faydası var...çıragan sarayı hep pahalıydı ..yine pahalı olacak... kalkan hep phalı idi yine pahalı olacak...orası ve orada servis edilen yemekler nufusun %0,01 ini ilgilendiren bir durum...sürekli olarak....en absürt yerlerin menulerini en pahali giyim markalarının fiyatlarını vs paylaşıyorsunuz ? bunlar bizi ilgilendirmiyor...alan kişilerde ilgilendirmiyor...sizin ilgi alanınız olabilir ama dolar topigi ile alakasınız çözemedim.. hayat pahalılıgını göstermekse amaç.. onun için ub tip yerlerin fiyatlarını degil normal magzalarda ki etiketler bile yeterli...
    Tamam bir daha paylaşmam

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kara harekatı geliyor.
    Yemez bence.
    Büzük yetmezliği de diyebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kara harekatı geliyor.
    Yarın gece 02.00 03.00 tahminim

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Yarın gece 02.00 03.00 tahminim
    Bakalım... Umarım iş büyümez.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Eylül 2023 bilançolarına göre ortalama;

Altın 1830$ dip net üretim maliyeti.
    Gümüş 24$ dip net üretim maliyeti.

Ancak gümüş te merkez bankaları alıcı satıcı olmadığı için piyasa üretim maliyetini dikkate almayabilir. Yorum yapmak pek mümkün değil. Gümüşte oyun kuranlara baskı yapanlar karşısında karşı güçlü oyuncu yok. Bilemiyorum onun akıbetini. Fakat üretim maliyetinin çok altında şu anki değerler.

Altın öyle değil, her an her merkez bankası Altın depolayıp para basmak için teminat gösterdiğinden, oyuncular bütün merkez bankaları olduğundan daha dengeli edepli hareket eder. Üretim maliyeti bir gösterge olarak davranır.

Amerikan sistemi ciddi şekilde göçüyor. 30 Yıllık FED tahvil faizleri %5.2 oldu. Ne BoFA kalacak ortada, ne kafa, ne de tufa.

Uyardım uyanmak isteyenleri. Altın tınlamıyor faizi. Neden? Sarı teneke işte. Crash Cresh Cresh diyenler nerede?

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Amerikan sistemi ciddi şekilde göçüyor. 30 Yıllık FED tahvil faizleri %5.2 oldu. Ne BoFA kalacak ortada, ne kafa, ne de tufa.

Uyardım uyanmak isteyenleri. Altın tınlamıyor faizi. Neden? Sarı teneke işte. Crash Cresh Cresh diyenler nerede?

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y
    Tahvil getirileri daha da yükselirse FED duruma el atabilir. 10 yıllıklarda %5 ciddi yüksek bir oran. Eğer FED tahvillere müdahalede bulunursa altın ons fiyatı çok değişik yerlere gidebilir.

Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •