Artan

6,23 9.88 11:44
175,00 9.86 09:55
11,12 9.77 11:44
17,33 8.58 11:45
8,14 8.53 11:44
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 11:45
174,90 -9.98 11:44
41,94 -9.96 11:44
719,50 -9.95 11:44
1,67 -9.24 11:45
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.997.871.604,90 11:44
4.025.676.281,55 11:45
2.631.331.696,02 11:45
2.375.091.397,73 11:45
2.357.924.588,50 11:44
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    benim baðlý olduðum aile hekimleri paylaþmýþlar haftayý ikiye bölmüþ 2-3 gün geliyor, sorsan izinli iþi var hasta vs. sonra hemþirelerde ayný þekilde yapýyorlar onlarda bölüþmüþler haftayý e madem doktorlar yapýyor bizim neyimiz eksik derkeeen

bir deli oðlan þikayet ediyor saðlýk bakanlýðýna, arayanlar da ona çemkiriyor hebelee hübeelleee siz hep orda mýsýnýz doktorun raporu da olabilir izinlidir yok öyle biþey (yersen!!) öyle özgüvenli konuþuyor da sanki ben gözümle görmemiþim de adam oradaymýþ gibi

kokuyorrrrrr ne kelime

madem ihtiyaç yok bu hekimlikte bu kadar ihtiyaç olan yerde 5 gün çalýþsýn part time çalýþ 70-80 bin gayme cep ohh ne ala memleket hemþirelerde keza..
    Benim Hekim Muhalif kanattan a.q..Adam 4 gün tam mesai orada ...1 gün galiba dýþarýda þirketle anlaþmasý var oraya gidiyor...

Walla muhalifte olsan tam maaþ+ þirket doktorluðu ...TR þartlarýnda güzel para a.q...

Kimsenin kazancýnda gözümüz yok ...Ama gelir adaletsizliðini maalsef TAK parti yarattý ki millet birbirine düþman olsun...Kimse TAK partiyi eleþtirmesin...

Neyse artýk bir 4 yýl daha TAK partinin milleti dizmesini seyredeceðiz arada bize de bir þekilde dokunacaklar...

2.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Benim Hekim Muhalif kanattan a.q..Adam 4 gün tam mesai orada ...1 gün galiba dýþarýda þirketle anlaþmasý var oraya gidiyor...

Walla muhalifte olsan tam maaþ+ þirket doktorluðu ...TR þartlarýnda güzel para a.q...

Kimsenin kazancýnda gözümüz yok ...Ama gelir adaletsizliðini maalsef TAK parti yarattý ki millet birbirine düþman olsun...Kimse TAK partiyi eleþtirmesin...

Neyse artýk bir 4 yýl daha TAK partinin milleti dizmesini seyredeceðiz arada bize de bir þekilde dokunacaklar...
    5 gün durmasý gerekmiyor mu? nasýl baþarýyor o bir gün olmamayý

5 gün durmasý gerekmiyor mu? nasýl baþarýyor o bir gün olmamayý
    Çevre köylere doktor ziyaretlerinin bir programý vardýr. 15 günde bir birçok köyde doktor muayenesi vardýr.

Bahsedilen bir gün gelmeme doktorlarýn sorumlu olduðu köylerdeki hastalarý muayenesi olmasýn?
    Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by balýk Yazýyý Oku
    Çevre köylere doktor ziyaretlerinin bir programý vardýr. 15 günde bir birçok köyde doktor muayenesi vardýr.

Bahsedilen bir gün gelmeme doktorlarýn sorumlu olduðu köylerdeki hastalarý muayenesi olmasýn?
    kesinlikle hayýr þehir merkezinde burasý öyle de bir durumu yok her hafta en az 2 gün yok hatta hemþirelerden birinin kocasýný da tanýyorum o da itiraf ediyor ayný durumu

hatta ve hatta evde saðlýk hizmetine giden bir arkadaþýmýn eþi de 2 gün 2 gün paylaþmýþ diðer Dr arkadaþýyla çevrenizde varsa bunlar bilinmeyen þeyler deðil benim sinir olduðum herkes biliyor, bilmemezlikten geliyor müfettiþler denetlemiyor denetlese arkadaþý çýkýyor bi yerden iþlem yapýlmýyor vs. uzar gider bir çok hemþire tanýdýðýmda ilçelerde çalýþan görevi paylaþmýþlar vardiya yapmayýp 1 gün kalýyor 2 gün iþe gitmiyor o hafta gibi yapýlanmalar var.

kesinlikle hayýr þehir merkezinde burasý öyle de bir durumu yok her hafta en az 2 gün yok hatta hemþirelerden birinin kocasýný da tanýyorum o da itiraf ediyor ayný durumu

hatta ve hatta evde saðlýk hizmetine giden bir arkadaþýmýn eþi de 2 gün 2 gün paylaþmýþ diðer Dr arkadaþýyla çevrenizde varsa bunlar bilinmeyen þeyler deðil benim sinir olduðum herkes biliyor, bilmemezlikten geliyor müfettiþler denetlemiyor denetlese arkadaþý çýkýyor bi yerden iþlem yapýlmýyor vs. uzar gider bir çok hemþire tanýdýðýmda ilçelerde çalýþan görevi paylaþmýþlar vardiya yapmayýp 1 gün kalýyor 2 gün iþe gitmiyor o hafta gibi yapýlanmalar var.
    Sizin gördükleriniz muhtemelen iktidara yakýn tiplerdir. Yoksa atmaca gibi bekleyen saðlýk müdürleri var. Muhalifleri cezalandýrmak için bahane arýyorlar. Bir de bazý aile hekimleri kontenjan sayýsýný dolduramýyor ve çok düþük ödenek alýyor. haliyle hasta sayýsý da az olduðundan arkadaþlarýyla hastalarý birbirine yönlendirerek ek iþ yapabiliyor. Sonuçta bu hekimler özel sektör çalýþaný. hemþireleri de ayný þekilde. Eryamanda 3 kadýn hekim ayný binada ama hasta sayýlarý çok az. Hergün biri gelmiyor. Ama hastasý hekimin kapýsýnda yerine bakan hekim ismini görüyor ve O' na muayene oluyor. Bekleme süresi en fazla 10 dk. Herkes memnun.

6.  Alýntý Originally Posted by canlý Yazýyý Oku
    Sizin gördükleriniz muhtemelen iktidara yakýn tiplerdir. Yoksa atmaca gibi bekleyen saðlýk müdürleri var. Muhalifleri cezalandýrmak için bahane arýyorlar. Bir de bazý aile hekimleri kontenjan sayýsýný dolduramýyor ve çok düþük ödenek alýyor. haliyle hasta sayýsý da az olduðundan arkadaþlarýyla hastalarý birbirine yönlendirerek ek iþ yapabiliyor. Sonuçta bu hekimler özel sektör çalýþaný. hemþireleri de ayný þekilde. Eryamanda 3 kadýn hekim ayný binada ama hasta sayýlarý çok az. Hergün biri gelmiyor. Ama hastasý hekimin kapýsýnda yerine bakan hekim ismini görüyor ve O' na muayene oluyor. Bekleme süresi en fazla 10 dk. Herkes memnun.
    o zaman sayýsýný düþürebilirler ne gereði var hayýr kurumu deðil ya, kamudaki beyaz yakalýnýn 2 katýndan fazla alýyorlar ihtiyaç olan yerde DR suz olan yerde deðerlendirilebilir amaç zaten hastane yükünü azaltmaktý.

ayrýca bi genelleme olmadýðý yazýmda anlaþýlýyor ama suistimal eden çok var alýnan para da TR þartlarýnda yapýlan iþe göre bence gayet iyi özelde adamý nasýl çalýþtýrýyorlar bu paralarý bile vermeden ayrýca þikayet edilen yerden gelen cvpta belli önceki msjýmda herkesin iþi eðitimi gösteriyorsa özverisi kýymetli neyse açýklama yapmaktan yoruldum.

saygýlar

7.  Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku

Evet benim de dikkatimi çekiyordu. Temmuz, Aðustos aylarýnda doktorlarda nöbetleþe izne gitme durumu vardý, ama normal diyordum, yýllýk izinlerini kullanýyorlardýr. Ama Eylül, Ekim de de nöbetleþerek çalýþma devam ettiðinde iþkillenmeye baþlamýþtým. Dediðiniz gibi hemþireler de aynýsýný yapýyor.

Hatta geçen hafta bizim doktor yoktu yine, hemþireye sorduðumda izinli, saat 5 te gelecek dedi. Ben de içimden bu ne saçmalýyor yahu demiþtim.
    Yazdýklarým kendi görüþümdür, Yatýrým tavsiyesi deðildir.

8.  Alýntý Originally Posted by boymatlý Yazýyý Oku
    Evet benim de dikkatimi çekiyordu. Temmuz, Aðustos aylarýnda doktorlarda nöbetleþe izne gitme durumu vardý, ama normal diyordum, yýllýk izinlerini kullanýyorlardýr. Ama Eylül, Ekim de de nöbetleþerek çalýþma devam ettiðinde iþkillenmeye baþlamýþtým. Dediðiniz gibi hemþireler de aynýsýný yapýyor.

Hatta geçen hafta bizim doktor yoktu yine, hemþireye sorduðumda izinli, saat 5 te gelecek dedi. Ben de içimden bu ne saçmalýyor yahu demiþtim.
    þimdi bu durumu biz görüyoruz da bakanlýk görmüyor olabilir mi peh peh pehhh

yer mi anadolu çocuuu bu yaygýn bir durum muhtemel ama dikkatli kiþiler belki fark ediyordur, birkaç hafta da yada ayný hafta tekrar gitmeyince insanlarda fark etmiyor olabilir, sürekli hasta olunmadýðýndan.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •