Sayfa 644/1001 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Atismak yerine biraz bilgi edinseniz, nasil olur ?

Bakin izleyin.

Istanbul depremi olur olmaz harekete gececekler diyor.

48 dakika izlemeye deger.

https://www.youtube.com/watch?v=LN6DPi1Dp-0
    Bunu izleyin dedik.

Ozellikle Ingilizin emrinde yasayanlar.

Cehalet elestirisini, din dusmanligina dondurenler.

Izleyin ki fikriniz olsun.

Bos yapmayin.

2. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nin 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa Türkiye süratle devreye girmeli çıkışının süresi dün doldu. Bahçeli nin bu ifadeleri nedeniyle Türkiye, Filistin e asker mi gönderecek sorusu gündeme geldi. MHP li kaynaklar “Bahçeli, Türkiye nin garantörlüğünü işaret etti dedi.

Kıbrıs Cumhuriyeti nin kurulmasını sağlayan Zürih ve Londra antlaşmalarını örnek gösteren MHP li kaynaklar, Filistin de de Türkiye nin öncülüğünde taraflar arasında anlaşmalar imzalanabilir. Türk askeri ise bölgede barış sürecini yönetmek üzere görevlendirilebilir dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Garantor olacakmis.

Dunyada yoksun, gri listedesin, basinda yuzyilin yalancisi, hicbir tutarliligin yok, garantor olacakmis.

Acaba oradaki garipleri mi soyacaklar.

Insan dusunmeden edemiyor.

3. Ahlaki mesruiyeti olmayanin siyasi mesruiyeti olmaz..!

KK.

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Beni aile hekimlerine emanet ediniz.!!!!
    Recep Tayyip Erdoğan
    BOP eşbaşkanı.!!!!

https://twitter.com/barisertul/statu...042149332?s=12

Kokuşmuş eğitim sistemi.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    benim bağlı olduğum aile hekimleri paylaşmışlar haftayı ikiye bölmüş 2-3 gün geliyor, sorsan izinli işi var hasta vs. sonra hemşirelerde aynı şekilde yapıyorlar onlarda bölüşmüşler haftayı e madem doktorlar yapıyor bizim neyimiz eksik derkeeen

bir deli oğlan şikayet ediyor sağlık bakanlığına, arayanlar da ona çemkiriyor hebelee hübeelleee siz hep orda mısınız doktorun raporu da olabilir izinlidir yok öyle bişey (yersen!!) öyle özgüvenli konuşuyor da sanki ben gözümle görmemişim de adam oradaymış gibi

kokuyorrrrrr ne kelime

madem ihtiyaç yok bu hekimlikte bu kadar ihtiyaç olan yerde 5 gün çalışsın part time çalış 70-80 bin gayme cep ohh ne ala memleket hemşirelerde keza..

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    benim bağlı olduğum aile hekimleri paylaşmışlar haftayı ikiye bölmüş 2-3 gün geliyor, sorsan izinli işi var hasta vs. sonra hemşirelerde aynı şekilde yapıyorlar onlarda bölüşmüşler haftayı e madem doktorlar yapıyor bizim neyimiz eksik derkeeen

bir deli oğlan şikayet ediyor sağlık bakanlığına, arayanlar da ona çemkiriyor hebelee hübeelleee siz hep orda mısınız doktorun raporu da olabilir izinlidir yok öyle bişey (yersen!!) öyle özgüvenli konuşuyor da sanki ben gözümle görmemişim de adam oradaymış gibi

kokuyorrrrrr ne kelime

madem ihtiyaç yok bu hekimlikte bu kadar ihtiyaç olan yerde 5 gün çalışsın part time çalış 70-80 bin gayme cep ohh ne ala memleket hemşirelerde keza..
    Benim Hekim Muhalif kanattan a.q..Adam 4 gün tam mesai orada ...1 gün galiba dışarıda şirketle anlaşması var oraya gidiyor...

Walla muhalifte olsan tam maaş+ şirket doktorluğu ...TR şartlarında güzel para a.q...

Kimsenin kazancında gözümüz yok ...Ama gelir adaletsizliğini maalsef TAK parti yarattı ki millet birbirine düşman olsun...Kimse TAK partiyi eleştirmesin...

Neyse artık bir 4 yıl daha TAK partinin milleti dizmesini seyredeceğiz arada bize de bir şekilde dokunacaklar...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Netenyahu bizikinden ek süre istemiş 24 saat az demiş.
    önden mi arkadan mı karar veremedik demiş

operasyon operasyon!!

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim Hekim Muhalif kanattan a.q..Adam 4 gün tam mesai orada ...1 gün galiba dışarıda şirketle anlaşması var oraya gidiyor...

Walla muhalifte olsan tam maaş+ şirket doktorluğu ...TR şartlarında güzel para a.q...

Kimsenin kazancında gözümüz yok ...Ama gelir adaletsizliğini maalsef TAK parti yarattı ki millet birbirine düşman olsun...Kimse TAK partiyi eleştirmesin...

Neyse artık bir 4 yıl daha TAK partinin milleti dizmesini seyredeceğiz arada bize de bir şekilde dokunacaklar...
    5 gün durması gerekmiyor mu? nasıl başarıyor o bir gün olmamayı

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    5 gün durması gerekmiyor mu? nasıl başarıyor o bir gün olmamayı
    Çevre köylere doktor ziyaretlerinin bir programı vardır. 15 günde bir birçok köyde doktor muayenesi vardır.

Bahsedilen bir gün gelmeme doktorların sorumlu olduğu köylerdeki hastaları muayenesi olmasın?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 644/1001 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •