Originally Posted by Ayasofya 2005 Gel abim gonyaya. Gonyada da Angara benzeri pavyonlar var donuna kadar alıyorlar. Ciscibilak çıkarız nü resim çektiririz avcımısın? şey misin? asdsdsad. yannuş annama av mısın dicektim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
benim robotun dün ben yokken oynaşmasından oluşan yavrular... atsan atılmaz satsan satılmaz... duygusuz köpek hiç hisse ayırt etmiyor...
Originally Posted by Ayasofya 2005 Çok kaşınmaya gerek yok. Bu günlük bu kadar yeter diyeyim. Benim kağıdı pisyedili biliyor. Aldık sattık ergonomiye can verdik canımızı vermeden Bugün 10 tur neyim atmışımdır, dehşet ötesi kar yabtık, avatarı da değiştim ne varsa sasa da var
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by şahit avcımısın? şey misin? asdsdsad. yannuş annama av mısın dicektim. Nasıl görmek istiyorsan öyleyim abi. Çoktandır ifşa yok bu konuda öksüz kaldık
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 10 tur neyim atmışımdır, dehşet ötesi kar yabtık, avatarı da değiştim ne varsa sasa da var Senin bu Sasa tarikatı bağış alışkanlığın tutmasın sonra
Originally Posted by Ayasofya 2005 Senin bu Sasa tarikatı bağış alışkanlığın tutmasın sonra Şindilik yemliyorlar henüz bağış kısmına gelmediler
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 10 tur neyim atmışımdır, dehşet ötesi kar yabtık, avatarı da değiştim ne varsa sasa da var bak pide yimeğe davet ediyo galiba seni ...işgillendim davetim biçiminden
Originally Posted by *Bozkurt Şindilik yemliyorlar henüz bağış kısmına gelmediler Bak o zaman tehlikeli önce bağış alırlar sonra donunu sonrasında kafanı cama sıkıştırır cemili çağırırlar
Forum Rules
Yer İmleri