YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Gel abim gonyaya. Gonyada da Angara benzeri pavyonlar var donuna kadar alýyorlar. Ciscibilak çýkarýz nü resim çektiririz avcýmýsýn? þey misin? asdsdsad. yannuþ annama av mýsýn dicektim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
benim robotun dün ben yokken oynaþmasýndan oluþan yavrular... atsan atýlmaz satsan satýlmaz... duygusuz köpek hiç hisse ayýrt etmiyor...
Originally Posted by Ayasofya 2005 Çok kaþýnmaya gerek yok. Bu günlük bu kadar yeter diyeyim. Benim kaðýdý pisyedili biliyor. Aldýk sattýk ergonomiye can verdik canýmýzý vermeden Bugün 10 tur neyim atmýþýmdýr, dehþet ötesi kar yabtýk, avatarý da deðiþtim ne varsa sasa da var
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by þahit avcýmýsýn? þey misin? asdsdsad. yannuþ annama av mýsýn dicektim. Nasýl görmek istiyorsan öyleyim abi. Çoktandýr ifþa yok bu konuda öksüz kaldýk
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 10 tur neyim atmýþýmdýr, dehþet ötesi kar yabtýk, avatarý da deðiþtim ne varsa sasa da var Senin bu Sasa tarikatý baðýþ alýþkanlýðýn tutmasýn sonra
Originally Posted by Ayasofya 2005 Senin bu Sasa tarikatý baðýþ alýþkanlýðýn tutmasýn sonra Þindilik yemliyorlar henüz baðýþ kýsmýna gelmediler
Originally Posted by *Bozkurt Bugün 10 tur neyim atmýþýmdýr, dehþet ötesi kar yabtýk, avatarý da deðiþtim ne varsa sasa da var bak pide yimeðe davet ediyo galiba seni ...iþgillendim davetim biçiminden
Originally Posted by *Bozkurt Þindilik yemliyorlar henüz baðýþ kýsmýna gelmediler Bak o zaman tehlikeli önce baðýþ alýrlar sonra donunu sonrasýnda kafaný cama sýkýþtýrýr cemili çaðýrýrlar
Forum Rules
Yer Ýmleri