İnsanlık ölmüş, Baktı yardım gelmiyor, o da en güzel yardım kapısına başvurmuş. Bence
Hamdım Piştim Yandım
vatan savunması ama bakın Türkiye ile ilgili uluslar arasında hep bize karşı oy kullanmışlar, ermeni soy kırımını ilk tanıyanlardan , azeri ermeni savaşında ermenileri tutan bunlar, uluslar arası ilişkilerde çıkarlar vardır, bize karşı hep ters işler yapanları bu kadar çok neden savunuyoruz anlamıyorum ki , araplar bile doğru düzgün yanlarında olmadıktan sonra...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
gerilere bakarsan hem katil israil devletine
hem hamas terör örgütüne hakettikleri kıymeti verdim
kansızlık ve ******lık size uyar
siz filistinin yanına bakmazken biz fkö ye destek veren hatta bütyüklerinizin bizzat filistinde çarpıştığı bir anlayıştan geliyoruz
2 rekat namaz kıldı diye kanlı terör örgütü hamasa hizbullaha işide destek veren sizlere benzemeyiz
askerlerimizi kameraların önünde canlı canlı yakarlarken neredeydiniz
kıbrısı tanımayan azerbaycanı desteklemeyen hamasçılarla birlik hareket etmeyin
son 3 haftanın tamamının sorumlusu hamas denen kanlı terör örgütüdür.
olan zavallı kadınlara çocuklara masumlara olmuştur
hamasın liderleri saklandıkları inlerind ebir elleri yağda bir elleri balda yüzüyorlar
sen hamasın liderinin saldırının olduğu gün kıldığı şükür namazından sonra bir açıklamasını dydun mu
israilin maşası hamasa destek verdikçe filistini bitirdiniz
kansız siz ve sizin gibi yobazlardır
bir halt olacağı yok.
YALANNNNNNNNNNNN.HAMAS,İSLAMİ BİR ÖRGÜTTÜR VE TÜM MUAMELESİ İSLAMA göre verir..ERMENİLER gibi müslümanı katleden bir devleti tanımaz...ARAP halkı hepsi destekler..ama orada çıkıp yürüyemezsin..
ÜMİT DENİLEN o faşisti mi dinliyorsunuz..
HAMAS,2011 DE İKTİDARA GELDİ..daha önceki FKÖ denilen yapı tamamen farklıdır.
Dış ticarette tarihi Ocak-Eylül açığı
Türkiye'nin dış ticareti Ocak-Eylül döneminde 87,2 milyar dolar oldu. Böylelikle Ocak-Eylül dönemi itibariyle rekor dış ticaret açığı kaydedildi.
https://m.bloomberght.com/dis-ticare...-acigi-2341085
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hamas iyi mi, kötü mü bilmem de suçu direkt Hamas a yığmak da pek adil değil.
Hamas hiç olmasa da gidişat bence pek değişmezdi.
Irak hiçbir şey yapmadan işgale uğradı...
Yer İmleri