Sayfa 98/1008 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Vıop LVI

Türk Hava Yolları : Network alt yapisi problemi sebebiyle İstanbul çıkışlı 19-22 saatler arasındaki tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AKBNK günlük, devre kesen AKBNK la endeksi alarak +%0.68 kapattırdılar, VİOP30 da ve hissenin Pay Vadelisinde shortcu olan İs Yatırımın alması ilginç olmuş,

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türk Hava Yolları : Network alt yapisi problemi sebebiyle İstanbul çıkışlı 19-22 saatler arasındaki tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir
    Bilançoyu kötü karşıladılar

4.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    malımızı almışık gırtlağa kadar..

şişelerimizle artık yıl sonu rallisine başlayabiliriz.

Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    stoplar patlayıp shortlar açıldığına göre..

vizyona rallli filmini koyalım..

hemen bugun 7450 üzeri kapanış isterim..
    Eskiden de böyleydi…

O ne bicim geri donustu ya

Herifin ayari yok.

40 bin verdi 30 bin aldi. Bunu ayni gunde yapiyor

Az parayla cok isi yapiyor ****

6. Bu akşam seansında zopa olur mu ki acaba
    Hamdım Piştim Yandım

7. THYAO güzel bilanço getirmiş.

Borçlar uçak karşılığı olmalı, uzun süre düşmez hatta yeni uçaklar ve döviz kuru ile artabilir ama sektör bu şekilde çalışıyor olmalı.

Bence şu an sorun transfer yolcularından çıkabilir İsrail ve İran önemli buralarda sorun çıkmamalı, Rusya'da ise devam etmeli.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. 01/11/2023 - 01/11/2023 tarihinde SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 42,30 - 43,80 TL fiyat aralığından 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 01/11/2023 tarihi itibariyle %58,62 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır

ERDEMOĞLU HOLDİNG A.Ş.

Sayfa 98/1008 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •