Allah'a çok şükür herifin tekine kalsak buradaki-Tr deki hatta dünyadaki en kötü borsacıyız. Ama bir de gerçekler var acaba öyle mi?
Bir pozisyonu yazmak-konuşmak ile o pozisyona gerçekte para yatırmak arasında arada ölmek ile bayılmak kadar fark vardır. Anlayanlara.
Ben hep burada yazdığım-yazabileceğim pozisyonları aynen gerçekte aldım-alırım. Alamayacağım pozisyonlar için topiclerde riw riw etmem kafa ütülemem. Çünkü burada konuşmak bedava ama gerçek hayatta burada konuştuğun pozisyonu almak bazen mangal gibi yürek gerektirir. Bu da konuşmaya benzemez.
Burada en bilirim geçinenlerin bazıları yanımda 3-5 gün seansa girse tüm bildiklerine reset atar. Gerisi teferruat.
Burada yatırımcıya faydanız yoksa-olmayacaksa ego tatmini için neden burada yazarsınız?
Burada bazı arkadaşlar var onlara da hürmetim ve saygım sonsuz. Burada kimin ne olduğu ne olmadığı tartıda kaç gram geleceği o kadar belli ki gerisi benim için teferruat.....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri