Sayfa 455/661 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by zido Yazıyı Oku
    Ustat dunyanin her yerinde herhangi bir yatiromda kumarbaz yaklasiminda insanlar olur olacak ama artik borsaya 90 lardaki kadar da kumar gozuyle bakmiyor insanlar gun gectikce bakmayanlarin sayisi artacak olaylari ben dolu taraftan degerlendirme taraftariyim. Guzel olacak her sey insanimiz burayi kesfedecek.
    Estagfrullah ustatligimiz yok, malzeme olmasin, ortak diyelim zido ortak.

Ben katilamiyorum. Tosuncuk dunyada nufusa vuruldugunda en buyuk ponzidir. Gerek ekonomik sorunlardan, gerek ruhtaki kumarbazliktan. Bunun onune gececek otoritedir bati ulkelerinde oldugu gibi. Bir gunde olusmamistir yatirim ortami. Senelerce insanlarin kafasina vura vura duzeltmislerdir.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Estagfrullah ustatligimiz yok, malzeme olmasin, ortak diyelim zido ortak.

Ben katilamiyorum. Tosuncuk dunyada nufusa vuruldugunda en buyuk ponzidir. Gerek ekonomik sorunlardan, gerek ruhtaki kumarbazliktan. Bunun onune gececek otoritedir bati ulkelerinde oldugu gibi. Bir gunde olusmamistir yatirim ortami. Senelerce insanlarin kafasina vura vura duzeltmislerdir.
    Uygundur farkli dusunmek normal tabi ben dedigim gibi yapi itibari ile de hayata pozitif bakmayi seven biriyim. Bu olaya da haksiz cikacak olsam bile olumlu taraftan bakmayi yeglerim.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    20 lira hayalimiz gerçek olacak galiba.
    Bravo senin ongorulerin tutuyor.

4. Yeni şirketin kurulumunun ötelenmesi kötü oldu. Beklenti başka bahara kaldı. Neyse artık biriktirme zamanı.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bravo senin ongorulerin tutuyor.
    Teşekkür ederim ama keşke tutmasaydı..

6. Allah'a çok şükür herifin tekine kalsak buradaki-Tr deki hatta dünyadaki en kötü borsacıyız. Ama bir de gerçekler var acaba öyle mi?

Bir pozisyonu yazmak-konuşmak ile o pozisyona gerçekte para yatırmak arasında arada ölmek ile bayılmak kadar fark vardır. Anlayanlara.

Ben hep burada yazdığım-yazabileceğim pozisyonları aynen gerçekte aldım-alırım. Alamayacağım pozisyonlar için topiclerde riw riw etmem kafa ütülemem. Çünkü burada konuşmak bedava ama gerçek hayatta burada konuştuğun pozisyonu almak bazen mangal gibi yürek gerektirir. Bu da konuşmaya benzemez.

Burada en bilirim geçinenlerin bazıları yanımda 3-5 gün seansa girse tüm bildiklerine reset atar. Gerisi teferruat.

Burada yatırımcıya faydanız yoksa-olmayacaksa ego tatmini için neden burada yazarsınız?

Burada bazı arkadaşlar var onlara da hürmetim ve saygım sonsuz. Burada kimin ne olduğu ne olmadığı tartıda kaç gram geleceği o kadar belli ki gerisi benim için teferruat.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. İyi mal en uygun fiyata en kötü zamanda alınır. Israrla bunun aksini burada ifade edip çok başarılı olduklarını iddia edenler var.

Masaldan başka bir şey değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 455/661 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •