Sayfa 1020/1044 İlkİlk ... 205209209701010101810191020102110221030 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 8,153 - 8,160 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Sağlıklı mutlu günler.

2. DJI kesikli çizgi 33.460

3. Kırmızı trend 2000 usd geçemez ise tekrar 1900 civarlarına gevşeyebilir.

4. Geçmiş olsun üsdat.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Cuma günüden bu yana şiddetli bir baş dönmesi, kulak çınlaması ve mide bulantısı var. İlk gün istifra da vardı. Daha bugün ilk defa biraz kendime gelebildim...

Yine bir virüse mi denk geldim yoksa üşüttüm mü anlayamadım. Yaklaşık 2 aydır benzer durum süregeliyor. Sadece ben de mi, yoksa yaygın bir durum mu var...?
    Geçmiş olsun üstad.Bu arala corona yeni versiyonla hortladı.Umarım basit bir soğuk algınlığıdır. Acil şifalar.
    Sen paraya hakim olursan istediğin yere gidersin, para sana hakim olursa o seni istediği yere götürür.

5. Sen paraya hakim olursan istediğin yere gidersin, para sana hakim olursa o seni istediği yere götürür sözünü bende çok benimsedim.

Yukarı yönlü operasyon yapılma ihtimali olan hisseleri tespit etmeye yönelik etkili bir yöntemimi hep birlikte tartışıp sonuca ulaşmaya çalışalım.

Mantığını anlamanız için çok net ve kısa açıklamayla işe başlamalı.

1--İlk önce hissenin viop pastasındaki durumu kontrol edilir. Bu kısımda aradığımız genel pasta da satıcı kısmında "diğer" kısmının yoğunlukta olmasıdır.
    2--Daha sonra spot taraf aynı şekilde AKD'den kontrol edilir. Bu kısımda da aradığımız kasım ayından bu yana "diğer" kısmının yoğunlukta olması kriteridir. Bu kısımda şartları sağlıyor.
    3--En son olarak ve önemli kısım hissenin fiili dolaşımdaki lot sayısı / Mevcut ay APS sayısına oranlanarak fiili dolaşımdaki lot sayısının ne kadarının Viop'tan operasyon çekmek için kullanılacağına bakılır. Bu oran genelde %5 ve üstü ise o hissede bir hareket olabiliyor.

Günlük, Haftalık, Aylık ve 3 Aylık takaslar ne anlam ifade ediyor?
    örneğin Haftalık takası toplu olan senette beklentimiz ne olmalıdır, bu konuda bilgi sahibi olmalıyız...

6. Borsa İstanbul Pay Senedinde kademelerde revizyona gidildi.
    Kademeler Azaltıldı.
    Adımlar artırıldı.

Güncel Tablo ektedir.

7. VİOB topiğine yazılmış bende burada da bulunsun belki yararlanan dostlar olabilir....

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aylık ve yıllık bazlı YABANCI YATIRIMCI'nın alış ve satışları ..

8. YILBAŞINDAN BU YANA GETİRDİKLERİ GÖTÜRDÜKLERİ

Enflasyon Muhasebesi Hangi Şirketleri Pozitif ve Negatif Yönde Etkileyecek

AYLAR YILLAR alacak bir süreç içinde olunduğu UNUTULMAMALI.

Piyasada sürekli kalabilmenin tek ve en önemli kuralı
    DIŞARI PARA ÇIKARTMAKTIR.

Bu disipline sahip olmanın tek yolu da,
    öncesinde büyümüş portföyün verdiği hazla dışarı para çıkartmayıp havuzdaki paranın çoğunu ya da tamamını KAYBETMEKTEN geçer.

Batmamış insanın para çıkartma disiplini olamaz. O da şanslıysa ve öğrendiyse.

Sayfa 1020/1044 İlkİlk ... 205209209701010101810191020102110221030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •