Bu şiir ..Hugo hayranı Fransız şair , Louis Aragon a ait
En güzel tercümesi de Cemal Süreya dan ..
-------
Sayın sevgili alyel
Değerli şahsında tüm dostlarıma şimdiden bol şanslı bir hafta diliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=4DISqO2ZA64
Bu şiir ..Hugo hayranı Fransız şair , Louis Aragon a ait
En güzel tercümesi de Cemal Süreya dan ..
-------
Sayın sevgili alyel
Değerli şahsında tüm dostlarıma şimdiden bol şanslı bir hafta diliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=4DISqO2ZA64
Hayat hoş gerisi boş
İsrail'e hizmet eden PKK ve onun siyasi uzantısı olan partinin başkanına selam çakan adam
İSRAİL'e asker olur.
Erbakan ne diyordu. FETÖ için bunların yetiştirdikleri İsrail'e asker olur.
Kasetle gelen adamıydı, Fetö 2. level'a geçti.
Hiç birine güvenmiyorum. Kimseye gölge etmesin yeter.
borsa bu olanlardan olumlu etkilenir. demedi demeyin. arada yokuş çıkarken dinlenebilir.
barlar borsanın aynasıdır, yalan söylemez onlar![]()
Alemsiniz ya. Bizzat terör örgütü elebasindan mektup getir kardeşini tv ye çıkar. Buna ses çıkarma. Yasal partinin eski genel başkanını selamladı diye İsrail askeri de. Demirtaş 'seni baskan yapmayacagiz 'yerine seni baskan yapacağız deseydi su an buyuk olasılık Cevdet Yılmaz'ın makamında oturuyor olurdu. Büyük arada yahudi cesaret nişanı alan bir siyasi varmış. Ben araştırdım bulamadım. Siz biliyorsanız yazın da öğreneyim.
Türklerin atası ne büyük adammış ..
geleceği görmüş bizi ortadoğu bataklığından çekip almış.
![]()
Ozel kilicdardan daha az oy alir. Hicbir lider vasfi olmayan bir parti baskanindan kim ne bwkler. Kilicdarin yine bir secmeni vardi. Bu adam kim? Milletvekilliginde yaptigi aciklamalari hatirliyorum ve diyordum Bu adam Tr de mi yasiyor? Bu adamin yaptigi aciklamalar o kadar gercekten uzaktiki ciddiye bile almam onu. Kendisi de nasil olduginu anlamadan genel baskan oldu cunku bastan beri piyon adaydi kendisi. Genel baskanligi kazanmasi Akp yi 2 secim daha basimizda tutacaktir. Tayyip olmasada yine Akp kazanir gelecek secimde.
Vay arkadaş, memlekette herkes dış politika uzmanı, güvenlik uzmanı, tıp uzmanı, para uzmanı, hesap uzmanı falan....
Bu tip formlarda ve entellektüel tatışma ortamlarında kalem kahramanlarını takip eden , köşeden izleyen- not alan ve günü geldiğinde ensesine bastırarak götürecek olan başka insanlarda vardır.
Adam, mezarcıdır. işini iyi yapıyorsa saygıyı hak eder. Ama kalkıp '' ordu bağdata '' derse haddini aşar.
Ekonomisttir . Çalıştığı kurum - şirket her neyse orada işini çok iyi yapıyorsa söz sahibidir. İşine karışmak terbiyesizliktir. fakat kalkıp '' Saltanat gelsin '' derse kıçına tekmeyi hak eder.
Bizler , buralarda sadece güncel politikalar hakkında bildiğimiz kadar fikir yürütebiliriz. Kim neden nereye nasıl hangi yollarla hizmet ediyor diye sürekli şüphe içinde yaşanmaz. Bunu çözecek kurum- makam ve insanlarımız var. Onlarda diğer insanlar gibi işlerini iyi yapmalı.
Yer İmleri