Sayfa 129/529 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. paraları çoktur tabi koca ülkeyi dolandırdılar bu yapılanlar avrupada abd,de olsa kan alırlar ama bizim ülkede yapılınca birileri 7/24 över dürüst patron ben çok memnunum der. ayıptır ya bu hisseye 30-50 den insanlar girdi enflasyon ezdi patron ezdi şirketin yapmış olduğu yanlışların cezasını yatırımcıya ödettiler, devlet kayyum atasaydı yatırımcının ne günahı var nerden bilebilir şirketin yanlış işler yapacağını

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Cidden merak ettim. Yani patron iyi diyor herkes önceki yorumlarda. Hangi güç merak ettim hisseyi baskılayan eğer varsa bir baski
    --deveye diken...

3. Yafrum benim, yığmış gene lotları... Ara ara, tahtaya gelmeye niyetli orta/büyük düzeyli oyunculara verilen subliminal mesajlar bunlar.

Ps.: Patronda para olsa sayın ft-2'nin bahsettiği gibi tefecilerin eline düşmezdi. Tutarlı olalım bir zahmet.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Forum an itibari ile 34 kişi tarafından izleniyor. Hindistan trenleri gibi maşallah.Bekleyen elbette çorbayı
    içecek.Belli ki sitem edenler gibi yaralı ceylanlarda çok.O zaman adamlar ne yapsın dut ağacını silkelemeye devam ediyorlar.
    Bunu yaparken çok da iyi arbitraj elde ediyorlar. XELKT endeksi korelasyonu şimdilik çalışıyor.Ayrışma olduğunda herkes farkı fark eder muhtemelen.

5. Bizim KY nin cevaplayamadığı sorular var.Bir hisse neden alınır,ne zaman alınır, ne kadar alınır.Nasıl alınır.Ne kadar süre beklenir.
    Sorularını cevaplayabilse olacak bu iş.Hep başkalarını suçlama,hep bir ajitasyon,Hep mağduriyet ağlamsı,Yahu kararı veren sensin.Yapılan işte herkesin
    aynı anda kazanması mümkün değil.

6. Olmus şaraplık üzümlere koruk diyorlar.Mesaj net...

7.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Bizim KY nin cevaplayamadığı sorular var.Bir hisse neden alınır,ne zaman alınır, ne kadar alınır.Nasıl alınır.Ne kadar süre beklenir.
    Sorularını cevaplayabilse olacak bu iş.Hep başkalarını suçlama,hep bir ajitasyon,Hep mağduriyet ağlamsı,Yahu kararı veren sensin.Yapılan işte herkesin
    aynı anda kazanması mümkün değil.
    Ky olarak soruyorum , 31 ortalama ile ilk giriş yaptım. Kendimce uzun zaman da bekledim aldım sattım. Halka arz sonrası senede bu hisseyi alıp kar eden var mı ? Siz kar ettiniz mi ? Hedefiniz varsa nedir, sohbet havasında soruyorum ,kizmadan cevap verirseniz sevinirim. Win win hissesi de çok borsada ama kacirttik brsan Astor alfas kontr gibi. Yani cidden merak ediyorum her güzel haberle ele veriyor çok uzun zamandır. Bir anda kopup gidecdk hisse tarzı mi bu ? Nedir yani popülerliğinin sedebi. İş yerinde herkes 80 olacak alın diyor bu aralar ... Yani ky de atladı,nasıl olacsk bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

İyi adam lafının üstüne gelirmiş..
    Onlar sattıkca düşüyor ama alsalar artık iyi olacak en azından tahsisli fiyatı üzerinden işlem yapalım onlar da kazansın

Sayfa 129/529 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •