Sayfa 303/1008 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evinin altinda artik rezerv varsa devlet diyecek 90 gunun var bosaltmak icin

Her seyin devletin artik. Komunizme gidiyoruz
    bu yeni bir yönetim şekli faşo-komunizm..

Hala anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum

1> AYM uyelerini yargilayacak mahkeme yine anayasa mahkemesi
    2> Ancak uye sifatlarini yitirirlerse yargilanabilirler ki buna da yuce divan karar verir 11 oy gerekir
    3- Karar 9 a karsi 4 oyla alinmisti, aym de 15 kisi var. Yani adamlarin kendinilerini suclu bulmasi lazim

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evinin altinda artik rezerv varsa devlet diyecek 90 gunun var bosaltmak icin

Her seyin devletin artik. Komunizme gidiyoruz
    Komünizme felan gitmiyoruz , sürekli servet transferi yapılıyor. Derebeylik ile mutlak monarşi arasında bir yere gideriz.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

2> Ancak uye sifatlarini yitirirlerse yargilanabilirler ki buna da yuce divan karar verir 11 oy gerekir
    3- Karar 9 a karsi 4 oyla alinmisti, aym de 15 kisi var. Yani adamlarin kendinilerini suclu bulmasi lazim

Üyelik sıfatları hakimlik mesleğinden atılacak bir suç islerlerse kendiliğinden düşüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

sizin dediğiniz görevleriyle ilgili suçlar, bunu adi suç kapsamında suçluyu koruma ve kollamaya sokacaklardır, tıpkı kaza yapıp yargılandığı gibi..

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Üyelik sıfatları hakimlik mesleğinden atılacak bir suç islerlerse kendiliğinden düşüyor.
    Ya da saglik acisindan.

Biliyorum ve boyle bir sey mumkun degil.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    suç kesinleşmeden üyelik nasıl düşecek, kesinleşme süreci de uzun..

Neyse anlamamak en iyisi

Geceye ENKA long kaldim. 32.55 long maliyetli ve bir kisinin inadina Pegasus shortladim kapanista amk.

Sayfa 303/1008 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •