Sayfa 403/586 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

nihayet 55 günlüğe dokunduk.. ilk dokunmada olası geri çekilmeler olabilir..
    21.57 üzeri samba... 20.58 altı çayda çıra..

1 Eylülden bu yana kavga döğüş gidiyoruz.. beni boğdu boğdu duvara attı.. yardım çığlıkları...bir kişide çıkıp sen bu telekomda ne yapıyorsun demedi.. bana pas pas ile adam öldürttünüz... ÖLÜMLÜ DÜNYA...
    19.00 da aldım sopayı elime 21.22 üzerinde kalmak kaydı ile roza yeşil aralığına kadar yermisin yemezmisin..
    kısa çalışanlar için olası direnç noktaları..

günlükte şaka bir yana, aylıkta feykin kralını attılar.. üstelik özenle hazırlanmış bir pozitif uyumsuzluğa rağmen.. bu zilliyi dansa kaldırmamın tek nedeni aylıklardaki uyumsuzluk.. kahve Mersine gidiyor.. roza turkuaz tersine.. yine de anlaşma anlaşmadır...
    ya sen gidersin yada ben.. kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Küçükler satmış büyükler toplamış
    Hep öyle oluyor zaten, ilk harekette millet satış yapıyor.
    Bilançolar düzelmeye başladı tabi ki istikrarlı bir şekilde devam etmesi lazım, Tcell de 11.5 milyar kar yazmış, bir de diğer konu da çözülürse TT yeni bir trend başlatabilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Tcell 62 milyar hasilat
    Ttkom 55 milyar
    Tcell özsermaye 41 milyar
    Ttkom 32 milyar
    Tcell 32 milyar nakiti var.
    Ttkom 11 milyar
    Tcell 24 milyar brut kar
    Ttkom 21 milyar
    En belirgin fark. Tcellin 22 milyar daha fazla nakitinin olması.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    nihayet 55 günlüğe dokunduk.. ilk dokunmada olası geri çekilmeler olabilir..
    21.57 üzeri samba... 20.58 altı çayda çıra..

1 Eylülden bu yana kavga döğüş gidiyoruz.. beni boğdu boğdu duvara attı.. yardım çığlıkları...bir kişide çıkıp sen bu telekomda ne yapıyorsun demedi.. bana pas pas ile adam öldürttünüz... ÖLÜMLÜ DÜNYA...
    19.00 da aldım sopayı elime 21.22 üzerinde kalmak kaydı ile roza yeşil aralığına kadar yermisin yemezmisin..
    kısa çalışanlar için olası direnç noktaları..

günlükte şaka bir yana, aylıkta feykin kralını attılar.. üstelik özenle hazırlanmış bir pozitif uyumsuzluğa rağmen.. bu zilliyi dansa kaldırmamın tek nedeni aylıklardaki uyumsuzluk.. kahve Mersine gidiyor.. roza turkuaz tersine.. yine de anlaşma anlaşmadır...
    ya sen gidersin yada ben.. kazancınız bol ve daim olsun..

Telekom son dönemlerdeki küçük ya da büyük tüm rallilerini endeks yatayken yapmış.. Endeksin boğalığından hayır görmemiş..)

5.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Telekom son dönemlerdeki küçük ya da büyük tüm rallilerini endeks yatayken yapmış.. Endeksin boğalığından hayır görmemiş..)
    Endeks yıkılırken bizimki şaçını tarıyor.)).. en son 19 dan 28 e giderken de endeks bu haldeydi..

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Endeks yıkılırken bizimki şaçını tarıyor.)).. en son 19 dan 28 e giderken de endeks bu haldeydi..
    Son çeyrekteki Favök'ü görüp sus pus olanlar topluyor olmasın ?

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Tespitiniz doğru çıktı, endeksten ayrıştı hisse, Tcell de omuz verirse telekom devrine gireriz artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. kur artmaz, bu bilanço bir çeyrek daha gelirse ilk durak 1.5 dolar kedinin ciğeri beklediği gibi 50 centi bekleyenlere 1.5 dan vermek tahtacıya yakışır
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

Sayfa 403/586 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •