Originally Posted by mert45 el turco nerelerde ? bi tebrik edecem kendisini Ayın 15 i yalıdaki çalışanların maaş günü ..para kalmadı ya .. buradayım hafiften zopaladı. ama allah var palamız çok adil. longçuya vuruyor ama şortçuyu da ihmal etmiyor. ikisini de aynı gün zopalıyor. neyse arada olur öyle
Originally Posted by el turco buradayım hafiften zopaladı. ama allah var palamız çok adil. longçuya vuruyor ama şortçuyu da ihmal etmiyor. ikisini de aynı gün zopalıyor. neyse arada olur öyle Umarım palacimin Golf günü olmasın bugün https://www.youtube.com/shorts/TIjt696w3Rg
Hayat hoş gerisi boş
Yuppppii ..day tradelikler kar a geçti .. 8579.75
Originally Posted by mert45 Yuppppii ..day tradelikler kar a geçti .. 8579.75 Sanki birileri yine akşam vakti satıp kaçıyolar
Originally Posted by rebelyus Sanki birileri yine akşam vakti satıp kaçıyolar O satanları birileri de alyordur ,dün de dedim ya ..zero sum game
Originally Posted by mert45 O satanları birileri de alyordur ,dün de dedim ya ..zero sum game başka bir deyişle: "ne kadar naylon varsa o kadar da poşet var" Ankaralı Namık...
Originally Posted by Calibra başka bir deyişle: "ne kadar naylon varsa o kadar da poşet var" Ankaralı Namık... Exactly
Originally Posted by mert45 O satanları birileri de alyordur ,dün de dedim ya ..zero sum game Alan ticareti bilmiyorsa ürün değersizdir satamaz. Pazarlama stratejisi.
Forum Rules
Yer İmleri