Yine argümana cevap vermedinAmacım çok net; Borsaya yeni girmiş, bu işlerden bi haber 6 milyon insanın en azından burayı okuyanlarını senin gibi menfaati için karaya beyaz diyebilecek kadar yüzsüz hokkabazlara yem olmalarını engellemeye gayret etmek.
Ben bu şirketi yıllarca taşımış ve canına okunmuş bir yatırımcıyım. Öyle senin gibi maksimum terste kalmış çakma trader bir kaç ay takılan al verci çorbacı da değil yatırım yapıl yıllarca şirketin büyümesini ve temettü vermesini bekleyen uzun vadeli bir yatırımcıyım. Git bak geçmiş sayfalara elimde hisseler varken de biz burada bu herifleri ve yaptığı rezillikleri yerden yere vurarak eleştirdik. Genel kurula katıldık yüzlerine de söyledik.
Sen kimsin de gelip burada bizim niyetimizi sorguluyorsun hadsiz
Bu şirketin yatırımcıları için resmi kanallar aracılığıyla ne yaptın sen
Kim bilir hangi söylenti ya da beklenti ile aç gözlüce hisseye tepeden girmiş tahtada tokadı yiyince de gelip sağda solda şirketin olumsuz gelişmelerini bile sırf kendi menfaatin için zoraki güzellemeler yaparak gelmiş burada artistik yapıp milletin kanına giriyorsun
Haydi yürü git işine canımı sıkma benim
Benimle ilgili saçma sapan gerceklikten uzak iddiaların dışında yine boş konuştun.
Atanan adamlarin CV sinde ne gibi problem gördun?
Hem ttkom hem tcell de short da mı yakalandın? Artık derdin nedir bilemiyorum ama biraz sakin olmanı öneririm
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri