Originally Posted by Batman yok abi inan farketmedim normal kadýn sandým kusura bakmayýn, siz bir bakýþta anlamýþsýnýz adam gözüne bakýp tanýyor baþka yeri gözükmüyor zaten
bir halt olacaðý yok.
Originally Posted by ayhan53 adam gözüne bakýp tanýyor baþka yeri gözükmüyor zaten Hakikaten nasýl anladýðýný ben merak ediyorum. Belki bizi bu konuda aydýnlatýr.
Originally Posted by EGEDUK Hakikaten nasýl anladýðýný ben merak ediyorum. Belki bizi bu konuda aydýnlatýr. nereden anlayacak.....adamýn hareketleri ve sesi her þeyi belli eder.....fýtratratta var olan doneleri yok edemezsiniz.....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 nereden anlayacak.....adamýn hareketleri ve sesi her þeyi belli eder.....fýtratratta var olan doneleri yok edemezsiniz..... hah 2. i b ne uzmanýda geldi hacý hacýyý mekkede deli deliyi dakka da bulurmuþ
Originally Posted by ayhan53 hah 2. i b ne uzmanýda geldi hacý hacýyý mekkede deli deliyi dakka da bulurmuþ basganým bu ne yaw nasýl espri bayadýr bi anda patlayýp gulmemiþtim kedicik gibi hissettim kendimi
Originally Posted by ayhan53 hah 2. i b ne uzmanýda geldi hacý hacýyý mekkede deli deliyi dakka da bulurmuþ Sesli güldüm gerçekten.
Originally Posted by EGEDUK Hakikaten nasýl anladýðýný ben merak ediyorum. Belki bizi bu konuda aydýnlatýr. bide hintli kardeþlerimize bakýn üstadým https://youtube.com/shorts/lqUdktLsh...K-Hb1BRU0xqS_x
Forum Rules
Yer Ýmleri