Sayfa 555/1008 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Vıop LVI

1. %40 ile seçilebileceği sistem olursa, MHP'den hemen kurtulur. Kendini bağlı istiyor.
    Bir konuda HDP ile bir konuda MHP ile rahat rahat çalışır.
    Şimdi sadece MHP ile çalışabiliyor.
    Eğer rahatlayacağını bilse, Almanya uçağında iken bile erken seçim kararı alır. Şahsım hükümetinin erken seçim yetkisi şu anda mevcut zaten.
    Ben bu borsa için bir risk demek istedim.

2. Sayın yönetim. Forumda üçkağıtçılarin devletin petrol şirketine ortak ol kazan reklamı var. Bu konuya el atmanızı tavsiye ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    2024 yılından itibaren benzinli ve dizel araçların piyasasının yüzde atmış çakılacak tahmini yapan uzmanlar varrrrrrrr.. The economist dergisi kapağında 2024 yılının elektrikli araç yılı olacağına vurgu yapmış.
    Mazotlu ve benzinli araçlara tonlarca para verenler daha dikkatli olsun....gelecek yıl araba yakıtların da yeni devrimler görebilriz......
    Türkiyede evinde şarj imkanın yoksa boş iş...

herkes tesla tesla diyor...

2024 gelecek zamlarla mtv 40.000 i rahat geçer...

benim aylık benzin masrafım 2500-3.000 lira...

yani teslaya ödeyeceğim vergiden daha azına tüm yıl benzinmi doldurumum...

benzinden devam...

yani devlet elektirikten edeceğin tasarrufu mtv ile senden peşin peşin alıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    2024 yılından itibaren benzinli ve dizel araçların piyasasının yüzde atmış çakılacak tahmini yapan uzmanlar varrrrrrrr.. The economist dergisi kapağında 2024 yılının elektrikli araç yılı olacağına vurgu yapmış.
    Mazotlu ve benzinli araçlara tonlarca para verenler daha dikkatli olsun....gelecek yıl araba yakıtların da yeni devrimler görebilriz......
    Tokatlı kardeş ne içiyorsan az iç. Hatta kendine akp sayfası aç. Burada her yerini yırt kimse yemez koyunlar hariç. Malum koyunlar her türlü otu yiyor

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    endeks kontratının küçültülmesi lâzım...

--- çakmak ?

___ laaazım
    Son düzenleme : Lucky Player; 19-11-2023 saat: 01:13.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şu anda perişan durumdayım altuuuunnn ahahahhehehehahahhehehe

muammer abi'nin sağ kolu
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    %40 ile seçilebileceği sistem olursa, MHP'den hemen kurtulur. Kendini bağlı istiyor.
    Bir konuda HDP ile bir konuda MHP ile rahat rahat çalışır.
    Şimdi sadece MHP ile çalışabiliyor.
    Eğer rahatlayacağını bilse, Almanya uçağında iken bile erken seçim kararı alır. Şahsım hükümetinin erken seçim yetkisi şu anda mevcut zaten.
    Ben bu borsa için bir risk demek istedim.
    AKP n zaman mhp ye takıldı oy kaybetmeye basladı tabanında mhp ile bir bag yok zten bahceli n zaman varsa felaketler olsun siyasi krizler olsun hep var ))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 555/1008 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •