asagı da GAP boslugu kaldı n olacak o hemen bir kötü haber pompalayıp akabinde iyi haber ve zirveler
asagı da GAP boslugu kaldı n olacak o hemen bir kötü haber pompalayıp akabinde iyi haber ve zirveler
Yatırım tavsiyesi değildir.
ben bu altın işinden anlamıyorum sıfır bilgi var dün burdada sordum. 100 gram alıp deniyeyim dedim. 100 gram yerine 100 ons almışım. 1.985 i gram sandım hatta bunun teminatı ne kadar pahalıymış dedim.
Gümüş 100x yapsada bende zenginim diye dolassam bekle bekle tam 10 yıl olacak. İnanılmaz. Dayı. Sayın deniz43 gibi duayen ekinimistler sayesinde ekşi rezervasyon ile batacahtik emmme saha kalktık.
Borsanın uçuşu ekşi rrzerv ile başladı dayı. Epik.
VOB yapmayın görüyorsun dayı 10 yıldır suyun içinde kaldık 4 senedir de ekşi rezervasyon diye diye aklimizi aldılar sonuç gene battıg.
Adioz
Günaydın millet.
Olm dünya global bir köy şartları hazırlıyorsunuz binalar yollar beğenen uçağa binip gelip yaşıyor.
Ekşi rezervasyon seni ilgilendirmiyor ki paradi olan gelip yaşıyor. Evleri alıyor otelde kalıp yemek yiyor. Geziyor.
Sana yapılmıyor ki yatirimlar. Uçağa bindin mi Avrupa'dan 2 saatte taksimdesin.
Yazık gerçekten ömrümüz ziyan oldu ekşi rezerv diye diye.
Adioz.
Hah nihayet doğru dedin. Hızla fakirlikten(orta gelir diye birşey yok) çıkmaya bakın. Yoksa ezecekler bizi. Zenginler elimizde ne var ne yok alacaklar. Kentsel dönüşüm yasası bile depremde olmeyesin diye çıkmadı. Dedelerimizin geldiği köylere geri dönelim diye çıktı. Hem fakirsin hem kentte yaşayacaksın köle olarak olabilir Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Deniz 2021 Aralikda dolar 18 gördü yıl 2023 Aralık 28 yazıyor yani %50 gibi.
2 yıl oldu yıllık%25 hani ekşi rezervasyon?
Tşkler saygılar.
Dolar alanda gandirildi dayı.
Adios. Suyun içinden çıkamazsın dayı niye cinki dayı ekinimi bir bilim değildir.
Adam 100x yapıyor borsada niye kazanıyor kazandırıyor. Sen batacah diyin sabah aksam tarikat gibi kafa salliyon dayı bırakın bu işleri battih
Adioz finale.
normalde altın gümüs vs 20 yılda bir sahlanıyor kaldı 7 sene) ama bu sefer ben de ozellikle gümüs tarafında buyuk ralliler olacagı kanısındayım yani altın gümüs alın !!!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri