Sayfa 615/1008 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Borsasını gördün mü
    + %18 şu an
    Orada karmaşık bir durum var...bir yandan hızlı artan mal ve hizmetler...bir yandan borsa sözde ona şans veriyor...bir süre devam eder...bir süre sonra deli olduğunu yaşarak gördüklerin de tepe takla olur borsa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 39 polis, hafriyat kamyonlarını aylığa bağlayıp rüşvet alması nedeniyle tutuklandı. (Sözcü)
    önce yargıyı düzeltmeleri lazım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    HALKB günlük, o değilde Osmanlı Yatırım bugün 10 milyon lota yakın HALKB sattı, (takas da görünen saat 17.30 a kadar ki satışı) saklamasında 2.8 milyon lotu bulunan bu aracı kurum başkasının malını satıyor anladım da, nasıl satıyor, saklamasında 10 milyona yakın malı yokki, birde resmi olarak açığa satış yasak olmasına rağmen, anlamış değilim
    Muhtemelen Yatırım Fonuna ait malları sattılar, 2 gün öncede benzer şekilde Deniz üzerinden Yatırım fonundaki mallar satılmıştı
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Borsasını gördün mü
    + %18 şu an
    tuhaf i şekild eparasıda doalra karşı %2.5 yukarıda
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Muhtemelen Yatırım Fonuna ait malları sattılar, 2 gün öncede benzer şekilde Deniz üzerinden Yatırım fonundaki mallar satılmıştı
    Anladım Yatırım Fonlarının malını sattıklarını da saklamasında 10 milyona yakın malı yok ki, sadece 2.8 milyon lotu var, tamam piyasalar kapandıktan sonra aralarında virman yapıyorlar da sistemleri nasıl izin veriyor bu satışa, anlamış değilim!

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tuhaf i şekild eparasıda doalra karşı %2.5 yukarıda
    Reis den sonra adamı bizim buraya almak lazım Bizi de uçursun..

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Anladım Yatırım Fonlarının malını sattıklarını da saklamasında 10 milyona yakın malı yok ki, sadece 2.8 milyon lotu var, tamam piyasalar kapandıktan sonra aralarında virman yapıyorlar da sistemleri nasıl izin veriyor bu satışa, anlamış değilim!
    Sistem nasıl çalışıyor tam bilmiyorum ama çok daha saçma bir şey var takaslarda o da 'Fark Toplam' adı altında biriken sonra dağılan mallar, bu durum 2022 Eylül deki bankalar da yapılan operasyondan sonra icaat edildi, sözde açığa satış yasak, virmanlı satış yasak ama takasta oturmayan lotlar bu Fark Toplamda birikip birikip sonra dağılıyor nasıl oluyorsa artık...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Reis den sonra adamı bizim buraya almak lazım Bizi de uçursun..
    Sn Emregüneş hocam bizi uçursa uçursa Lagari Hasan Çelebi uçurur : )

https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%A...an_%C3%87elebi

Saygılar

not:Evde 6.sınıfa giden tarihe meraklı bir oğlum var ondan öğrendim şimdi bende.
    Sizde "uçurur" yazınca denk geldi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 615/1008 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •