Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,421
     Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Bence de deðildir.Görece saf demek lazým.Yoksa tüm dünya zamanýnda tek bir kýta imiþ.Pangea idi sanýrým adý.Tüm kýtalar bu tek kýtadan çýkma.Þimdiki afrikanýn devasa þekilde diðer kýtalarla bütünleþtiðini düþünmek lazým.O zaman bu kadar çok ýrk varmýydý acaba.)))))))))Tek bir kara parçasýnda yaþayan onlarca ýrk neden olsun ki))))) Aslýnda bu ýrk iþini pek abartmamak lazým.Ýnsanlýðýn bir kaç bin kiþiye kadar sayýca düþtüðü dönemler olmuþ.Yani aslýnda ayný gen havuzundan geliyoruz.Hepimiz ucundan bucaðýndan cengiz hanýn torunu sayýlýrýz.))))))))))
    Bütün insanlýk zaten ayni genden türedi,sonradan çoðaldý kedi köpek dalaþýna döndü insanlýk,nede olsa primat türevi varlýklarýz,köken hayvanýmsý irk olduðu zaman hayvanýmsý olarak hareket ederiz,yani varlýklarýn içinde en tehlikeli tür sayýlýr,yani içinden düþünen caniler çýkmasý gayet normaldir,çünkü bu doðamýzda vardýr hayvanýmsý dürtü,bunu bastýrmak için mecburi eðitimlen önünü anca alabiliriz,oda alabilrsek,dünyada eðitimli dediðimiz uluslarýn çoðu kendi halkýndan ziyade,baþka halka rahat baský uyguluyor hýrsý için,aklýma musa örneði gelir hemen,musayý tanrý imtihan eder bunu devamlý belirtirim,bana dünyada kötü bir varlýk getir der,musa arar bulamaz çaresizce tanrýnýn huzuruna giderken yolda uyuz bir köpek bulur onu kucaðýna alýr yola koyulur galiba buldum derken köpek dile gelir,ya musa beni nereye götürüyorsun der,musada anlatýr,köpek bundan kolayý ne var benim de,musanýn aklý yatar köpeði salý verir,tanrýnýn huzuruna gider benim der sýnýfý geçer,tamamda burada yine bir düþünce var,tanrý bütün canlýlarý neden böyle yarattý ?...yani sanýrým bizde bir oyuncaðýz tanrýnýn nezninde,o zaman sistemde hiç kötülük bitmeyecek,en sonunda iyiler kazanacak,ama kötülük yine devam edecek,uðraþ babam artýk uðraþ sil baþtan

Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Bütün insanlýk zaten ayni genden türedi,sonradan çoðaldý kedi köpek dalaþýna döndü insanlýk,nede olsa primat türevi varlýklarýz,köken hayvanýmsý irk olduðu zaman hayvanýmsý olarak hareket ederiz,yani varlýklarýn içinde en tehlikeli tür sayýlýr,yani içinden düþünen caniler çýkmasý gayet normaldir,çünkü bu doðamýzda vardýr hayvanýmsý dürtü,bunu bastýrmak için mecburi eðitimlen önünü anca alabiliriz,oda alabilrsek,dünyada eðitimli dediðimiz uluslarýn çoðu kendi halkýndan ziyade,baþka halka rahat baský uyguluyor hýrsý için,aklýma musa örneði gelir hemen,musayý tanrý imtihan eder bunu devamlý belirtirim,bana dünyada kötü bir varlýk getir der,musa arar bulamaz çaresizce tanrýnýn huzuruna giderken yolda uyuz bir köpek bulur onu kucaðýna alýr yola koyulur galiba buldum derken köpek dile gelir,ya musa beni nereye götürüyorsun der,musada anlatýr,köpek bundan kolayý ne var benim de,musanýn aklý yatar köpeði salý verir,tanrýnýn huzuruna gider benim der sýnýfý geçer,tamamda burada yine bir düþünce var,tanrý bütün canlýlarý neden böyle yarattý ?...yani sanýrým bizde bir oyuncaðýz tanrýnýn nezninde,o zaman sistemde hiç kötülük bitmeyecek,en sonunda iyiler kazanacak,ama kötülük yine devam edecek,uðraþ babam artýk uðraþ sil baþtan
    Eðer Musayla köpek arasýndaki konuþmayý anladýysam, arap olayým.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Dünyadan kötü bir varlýk getir denmiþ ya, köpek ile yaptýðý konuþma neticesinde, (Yani köpek Musa’ya kendini götür demiþ) köpeði deðil de kötü varlýk olarak Musa kendini takdim etmiþ.

Alt yazý geçmiþ olduk.
    [emoji3]
    Son düzenleme : EGEDUK; 23-11-2023 saat: 08:52.

Köpek, insanlara, karsiliksiz sevgi ve hizmet veren muhtesem bir varliktir.

Aslinda Musa, sivrisinek bulup getirecekti.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,421
    Bu bir deyim,üstelik musanýn yaþadýðýda þaibeli,çünkü mýsýr kayýtlarýnda geçmiyor,üstelik herþeyi kayýt altýna almýþken mýsýrlýlar

Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Bu bir deyim,üstelik musanýn yaþadýðýda þaibeli,çünkü mýsýr kayýtlarýnda geçmiyor,üstelik herþeyi kayýt altýna almýþken mýsýrlýlar
    Musa'nin hic var olmadigini anlatiyor bilim adamlari.

Tv'de Prof.Celal SENGOR anlatti.

Bir din getirmis oldugunu dusunelim, Yahudiler'e diyor ki, yahudi olmyanlara ticarette hile yapabilirsin.

Ancak kendi dindaslarina degil.

Bir din boyle bir kural getirebilir mi ?

Son 2.000 yildir, soy kirim gormedikleri, kovulmadiklari hic bir cografya yok dunyada.

Ikinci savastan kacan yahudileri o gunlerde Kanada kabul etmemis mesela, onlar da ABD'ye girebilmisler.

Geldigimiz bugun ABD ve Kanada'da her sey onlarin.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,421
     Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Musa'nin hic var olmadigini anlatiyor bilim adamlari.

Tv'de Prof.Celal SENGOR anlatti.

Bir din getirmis oldugunu dusunelim, Yahudiler'e diyor ki, yahudi olmyanlara ticarette hile yapabilirsin.

Ancak kendi dindaslarina degil.

Bir din boyle bir kural getirebilir mi ?

Son 2.000 yildir, soy kirim gormedikleri, kovulmadiklari hic bir cografya yok dunyada.

Ikinci savastan kacan yahudileri o gunlerde Kanada kabul etmemis mesela, onlar da ABD'ye girebilmisler.

Geldigimiz bugun ABD ve Kanada'da her sey onlarin.
    Bide þöyle bir deyim var islamda,zaman gelecek doða dile gelecek,yahudiler öyle azgýn olacakki,taþ diyecekki arkamda yahudi var gelin öldürün diyecekmiþ,artýk bu deyimleri nereden buluyorlorsa,düþünüyorum hitlerde o deyime göremi hareket etti !!!!

8.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    refaba abi ne diyo bu hatun bekaret diyo Atatürk diyo var mý konuyla ilgili bilgisi olan

https://www.instagram.com/reel/Cz6ou...I4YzE2YTYwMA==

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •