Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
Bence de deðildir.Görece saf demek lazým.Yoksa tüm dünya zamanýnda tek bir kýta imiþ.Pangea idi sanýrým adý.Tüm kýtalar bu tek kýtadan çýkma.Þimdiki afrikanýn devasa þekilde diðer kýtalarla bütünleþtiðini düþünmek lazým.O zaman bu kadar çok ýrk varmýydý acaba.)))))))))Tek bir kara parçasýnda yaþayan onlarca ýrk neden olsun ki))))) Aslýnda bu ýrk iþini pek abartmamak lazým.Ýnsanlýðýn bir kaç bin kiþiye kadar sayýca düþtüðü dönemler olmuþ.Yani aslýnda ayný gen havuzundan geliyoruz.Hepimiz ucundan bucaðýndan cengiz hanýn torunu sayýlýrýz.))))))))))
Bütün insanlýk zaten ayni genden türedi,sonradan çoðaldý kedi köpek dalaþýna döndü insanlýk,nede olsa primat türevi varlýklarýz,köken hayvanýmsý irk olduðu zaman hayvanýmsý olarak hareket ederiz,yani varlýklarýn içinde en tehlikeli tür sayýlýr,yani içinden düþünen caniler çýkmasý gayet normaldir,çünkü bu doðamýzda vardýr hayvanýmsý dürtü,bunu bastýrmak için mecburi eðitimlen önünü anca alabiliriz,oda alabilrsek,dünyada eðitimli dediðimiz uluslarýn çoðu kendi halkýndan ziyade,baþka halka rahat baský uyguluyor hýrsý için,aklýma musa örneði gelir hemen,musayý tanrý imtihan eder bunu devamlý belirtirim,bana dünyada kötü bir varlýk getir der,musa arar bulamaz çaresizce tanrýnýn huzuruna giderken yolda uyuz bir köpek bulur onu kucaðýna alýr yola koyulur galiba buldum derken köpek dile gelir,ya musa beni nereye götürüyorsun der,musada anlatýr,köpek bundan kolayý ne var benim de,musanýn aklý yatar köpeði salý verir,tanrýnýn huzuruna gider benim der sýnýfý geçer,tamamda burada yine bir düþünce var,tanrý bütün canlýlarý neden böyle yarattý ?...yani sanýrým bizde bir oyuncaðýz tanrýnýn nezninde,o zaman sistemde hiç kötülük bitmeyecek,en sonunda iyiler kazanacak,ama kötülük yine devam edecek,uðraþ babam artýk uðraþ sil baþtan