Sayfa 694/1008 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Biri yukarı sürecek biri asagı basacak durum için bakışlar

Gidecek olsa bankaları %5 e getirmişken diğerlerini de 1er 2 ser alır 8100 uzerine atardı ama hiç almadı bu yüzden portfoyu boşalttım zaten
    ve ilk dönüşte de bankalar gidiyor diye yan tahtalara yanasanlara malı boşalttı

2. Döviz ve borsa ciddi düşene kadar sıkılaşma devam eder.

Cevdet Akçay Teke Tek'de dövizi yükseltmek kolay önce düşüşe zorlamak gerekiyor demişti diye hatırlıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bundan sonra spot hisselerde seçici olmak lazım. Bilançosun da ki kar, borç, elindeki nakit, hammadde stoğu çok önemli. %50 finansman maliyeti bilançoyu silip süpürüyor
    Orası kesin. Ben de son 1 aydır portföyü sadeleştirdim..Hisse sayısı azaldı..
    Kademeli olarak oto grubundan, çimentodan çıkıp gıda perakende ve havacılık da poz arttırdım. Ama yanlış yapıp Thy yerine Pgsus dan yana hakkımı kullandım.. O da şu ana kadar mantar çıktı

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Faizi arttırıp arttırıp piyasayı iyice öldürdüler.. Enflasyonda da bir düşüş yok..Ancak 2025 tek hane olacak türküsü var..
    Açıkcası Mehmet bey daha ne kadar dayanır merak ediyorum. Dışarıdan para da yok..
    İşin sonunda Erdoğan çıkıpta yaaaa ben ne demiştim zamanında demez inşallah.
    Çünkü insanlar alım gücü olarak da 6 ay öncesini şimdiden özlemiş..Kimse Mb rezervi ne, borcu %kaçtan alıyoruz, kara para vs ye bakmıyor.
    Araba alamıyorum, kredi alamıyorum diye hayıflanıyor.
    Seçime bu şekilde girer mi bilemiyorum.....

Zamanında aspirin ile geçecek hastalığı keyfe keder kanser yaptılar, şimdi kemoterapi ile çözemiyorlar
    Aslında bol ve ucuz dağıtılan parayı takip etseler ve rant vergisini alsalar. Kayıtdışı ekonomiyi çözseler ülkenin iki yıllık toplayacağı vergi çıkar. Zaten para basmıyor büyük oktanli paralar bankacılık sistemi üzerinde yürüyor. Hiç bir geliri olmayan kişilerin sahibi olduğu mal ve paraya baksalar çok kolay çözülecek.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Faizi arttırıp arttırıp piyasayı iyice öldürdüler.. Enflasyonda da bir düşüş yok..Ancak 2025 tek hane olacak türküsü var..
    Açıkcası Mehmet bey daha ne kadar dayanır merak ediyorum. Dışarıdan para da yok..
    İşin sonunda Erdoğan çıkıpta yaaaa ben ne demiştim zamanında demez inşallah.
    Çünkü insanlar alım gücü olarak da 6 ay öncesini şimdiden özlemiş..Kimse Mb rezervi ne, borcu %kaçtan alıyoruz, kara para vs ye bakmıyor.
    Araba alamıyorum, kredi alamıyorum diye hayıflanıyor.
    Seçime bu şekilde girer mi bilemiyorum.....

Zamanında aspirin ile geçecek hastalığı keyfe keder kanser yaptılar, şimdi kemoterapi ile çözemiyorlar
    Bugünlerin geleceği o günlerden belliydi. Çok anlattılar kimse kaale almadı. Çünkü kolay para tatlı geliyordu. Bedavaya kredi al. Borcunu enflasyon ödesin. Ne güzel dünya. Bu işte dirayetli duruş lazım. Asıl şimdi vaz geçerse o zaman temelli zictigimizin ilanı olur.

6. Black friday yarınmıydı yaw

7.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    Biri yukarı sürecek biri asagı basacak durum için bakışlar

Gidecek olsa bankaları %5 e getirmişken diğerlerini de 1er 2 ser alır 8100 uzerine atardı ama hiç almadı bu yüzden portfoyu boşalttım zaten
    ve ilk dönüşte de bankalar gidiyor diye yan tahtalara yanasanlara malı boşalttı
    https://www.youtube.com/watch?v=UJP5M-icZ2o

Bu ödülü alan 3.ü dizi ...
    Hayat hoş gerisi boş

8. Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 694/1008 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz