KAP: MSGYO [ ] MÝSTRAL GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. Paylarýn Geri Alýnmasýna Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1219293 Paylarýn Geri Alýnmasýna Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan; pay deðerinde fiyat istikrarýnýn saðlanmasý, saðlýklý fiyat oluþumunun desteklenmesi ve pay sahiplerinin korunmasý amacýyla,
6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun 379. maddesi, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 22. maddesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Geri Alýnan Paylar Tebliði (II-22.1) ile konuya iliþkin Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 14.02.2023 tarihli duyurusu çerçevesinde,
1. Þirket paylarýnýn Borsa'dan geri alým iþlemlerinin baþlatýlmasýna;
2. Geri alýma konu edilebilecek azami pay adedinin 5.000.000 TL nominal deðerde ve 5.000.000 (beþ milyon) adet olarak belirlenmesine;
3. Geri alým için ayrýlacak fonun, Þirket'in mevcut kaynaklarýndan karþýlanmak üzere, en fazla 100.000.000 TL olarak belirlenmesine;
4. Þirket paylarýnýn geri alým iþlemleri ile ilgili olarak sürenin iþbu Yönetim Kurulu Kararý tarihinden itibaren baþlayacak þekilde 3 (üç) yýl olarak belirlenmesine;
5. Ýþbu Yönetim Kurulu Kararý ve geri alým iþlemine iliþkin Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda gerekli özel durum açýklamalarýnýn yapýlmasýna,
6. Ýþbu Yönetim Kurulu kararý ile yürütülecek geri alým iþleminin, yapýlacak ilk genel kurul toplantýsý gündemine alýnarak, Genel Kurulun bilgisine sunulmasýna
karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri