Evet bugün tekrar giriş yaptım (Saat 16:45-17:15 zaman aralığı içerisinde) .. Biraz trade ağırlıklı gideceğim için DOAS ve ENJSA diğerlerinden daha yüklü oldu. ENJSA'daki alımlarım çok kısa vadeli, DOAS'ı bir süre tutabilirim gidişata göre. Çimentolardan OYAKC alma niyetim vardı, ancak AKCNS'deki düzeltmenin trade yönüyle ve bugün itibariyle daha makul olduğunu düşündüm. Bu sebeple OYAKC yerine onu seçtim. Vadeyi uzatacak olsam kesinlikle OYAKC tercihi yapardım. MAVI henüz 9 aylık bilançosunu açıklamadığı için bilanço fiyatlaması olabilir beklentisi ile alındı. ARDYZ ise kırdığı direnci onaya gelip test ettiği için alındı. Belki ARDYZ zamanlaması çok iyi olmayabilir. Çabuk hareket edebilmek için 5 hisse tercihi yaptım. Dağılım aşağıdaki gibi:

DOAS 3X
ENJSA 2X
ARDYZ X
AKCNS X
MAVI X

Alımlarım sonrası hemen biraz aşağı salındı portföy olağan tarzı gereği. Almadan önceki pozisyonun %0,36 altına düştük hemen. Şaşırttı mı, hayır.

Aslında pazartesi akşamı yapmayı planlıyordum alımları, ancak hafta sonu o kadar nakitle nasıl uyuyacağım endişesi ile yine düğmeye basmış olduk. Sonuçta zoraki vadeyi uzatmaz isek çok kısa vadeli alımlar bunlar. Bakalım nasibimizde ne var.