Sayfa 728/1008 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    dayi şeyle şimdi bu işin piri olanlar tl değerlenecek diyor. hemde baya bi. şimdi bu teknik analiz belasıyla uğraşan camia tl değerlenecek diyir.

emme geliyorsun sokakta dayi adam diyirki ne 29 u ne 59 u şimdi dayi salak gibin tekrar 8 lirada uyguladığım dayi buradan ben dolar almam tl ye güvenimiz tam sloganıyla soyulmuşken aynı duruma düşmek istemiyorum.

emme enayi gibi 8 de almadığımız çöpü gidip buralardan altın maltın alıp enayi gibi gucaklanmakta istemiyorum.

görüldüü üzere bizde suyun içerisindeyiz. ne yapacağımızı bilmiyoruz. gerçekten çaresizlik bele bişey.

şimdi film çevriliyor nas içerisinde yok emme sevildiğim çayırdayım gene sevilmeyek ne yapacağız dayi....
    Çaresizlikten çabuk kandırılıyoruz dayu, yine kandıracaklar.
    Paramız pul oldu dayu, 29 tale nedir dayu yazıktır yahu bu kadar soygun nerde görüldü, Atatürk duysa kemikleri sızlar.
    1 tale 1 dolar iken nerden nereye dayu
    Daha 6 sıfır silindi yeni gençlik bilmiy bunu
    Düşünsene;
    1 tale ile 29 milyon dolar aldığını
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çaresizlikten çabuk kandırılıyoruz dayu, yine kandıracaklar.
    Paramız pul oldu dayu, 29 tale nedir dayu yazıktır yahu bu kadar soygun nerde görüldü, Atatürk duysa kemikleri sızlar.
    1 tale 1 dolar iken nerden nereye dayu
    Daha 6 sıfır silindi yeni gençlik bilmiy bunu
    Düşünsene;
    1 tale ile 29 milyon dolar aldığını
    ben bilmiyorum dayi. al teknik gösterge. al uydurma zorlama bir hareket.

şimdi bu ne yapar. ? trendi kırarsa supercycle şelale olabilir niye olabilir.

peki.. böyle ölene kadarda çıkabilirr.

eee hani teknik analiz dayi.

3. yani birisi bana teknik analiz diye birşey var deyin şu dolar tl grafiyinde göstersin elini öpeceğim biat edeceğim.

teknik analiz diyin birşey yoktur abi.

yanlış anlamayın.

Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    ben bilmiyorum dayi. al teknik gösterge. al uydurma zorlama bir hareket.

şimdi bu ne yapar. ? trendi kırarsa supercycle şelale olabilir niye olabilir.

peki.. böyle ölene kadarda çıkabilirr.

eee hani teknik analiz dayi.

resim yükleme programım yok, (daha doğrusu bilmiyorum, birisi öğretiverse ne büyük iyilik yapmış olur )

bende: 18.09.2023 haftasında...

26,85 üstüne geçerse... hedef 28,67 imiş

şimdi de oradayız zaten

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    resim yükleme programım yok, (daha doğrusu bilmiyorum, birisi öğretiverse ne büyük iyilik yapmış olur )

bende: 18.09.2023 haftasında...

26,85 üstüne geçerse... hedef 28,67 imiş

şimdi de oradayız zaten
    Program gerekmiyor..
    Bilgisayardan yükleyeceksen..

https://hizliresim.com/
    Adresine gir.
    Dosyaları seçin veya sürükleyin e tıkla. Oradan yükleyeceğin dosyayı seç.. Yükle ye bas.
    Açılan ekranda resimde yuvarlak içine aldığım kutu içindeki tüm metni kopyala..
    O kopyaladığın kodu bu topikte sayfaya yapıştır.
    Bu kadar...

6. Güney kore dijital paraya geçmeye hazırlanıyor dayu bizimde büüle bi çalışma yapmamız lazım, yeniliklere ne kadar çabuk adapte olursak teknoloji çye ayak uydurmak kolay olur. Millet uçak yaparken biz daha yeni araba yaptık
    Hamdım Piştim Yandım

7. Karapara aklama ve bilimum gayri meşru kazançların önüne geçilmiş olur, dijital paranın takibi kolay olur, kimde ne var şakkadanak çıkar ortaya
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karapara aklama ve bilimum gayri meşru kazançların önüne geçilmiş olur, dijital paranın takibi kolay olur, kimde ne var şakkadanak çıkar ortaya
    geçmişte borsada kara para aklayan gördün mü bozkurt reis?

Sayfa 728/1008 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •