Yoksa sonuç şimdiden belli,bu olay kapatılır,seçil bir kaç yıl yatar çıkar.Paralar da gittiği yerde kalır.Maalesef bizim ülke böyle
Bu işin piri demiyeyim de pirlerinden biri madoff,bu de niro nun madoff u oynadığı filmi seyredin ,adamı ne hale getiriyorlar,oğlu bile baskılara dayanamayıp intihar ediyor.Amerikada bu işler çok acımasız seyrediyor.Bizde bir şey olmaz.
Sayın Batman ve Sayın kastirsef
Çok büyük bir beğeni ile takip ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=NyaNRxLau98
Hayat hoş gerisi boş
Merhaba, Sizinle daha önce Gürcistan Batum daki ilanımız ile görüşmüştük, Buraya Gürcistan Batum dan ilan yüklemek çok zorlaştı, Arkadaşlarımız, sadece Gürcistan Batum ile ilgili bir sita yaptılar, Sitanin adı sahibindenbatum , eğer Gürcistan Batum ile ilgili iseniz, inceleyebilirsiniz, İyi Günler
Ilgilenen arkadaslara duyurulur.
O değil de, excel dosyası ile para dökümü göndermek nedir?
Aç yeni bir Excel dosyası şu kadar paran var diye bildir. Yaz yapabildiğin kadar. Resmî belge değil bir şey değil.
SZC TV’debu dolandırıcılık olayı ele alınıyor.
zimmet suçu oluşabilmesi için paranın bankanın kasasına(hesabına) girdikten sonra kayıt dışı alınması eylemidir.
Televizyondaki gazeteci kız sallıyor nasıl olsa sigorta karşılıyormuş banka ödeseymiş, para banka hesaplarına geçmemiş ki..
Yer İmleri