Sayfa 737/1008 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Vıop LVI

iran mı kaşınıyor yoksa sular ısınmaya devam mı edecek..

ABD'li yetkili: "Bir İsrailliye ait gemi, İran'a ait olduğundan şüphelenilen İHA tarafından hedef alındı"

ABD'li yetkili: "Bir İsrailliye ait gemi, İran'a ait olduğundan şüphelenilen İHA tarafından hedef alındı"

DUBAİ (AA) - ABD'li bir savunma yetkilisi, İsrailli bir milyardere ait konteyner gemisinin, İran'a ait olduğundan şüphelenilen bir insansız hava aracının (İHA) saldırısına uğradığını bildirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen yetkili, The Associated Press'e yaptığı açıklamada, İsrailli bir milyardere ait Malta bandıralı geminin, Hint Okyanusu'nda uluslararası sularda ilerlerken İran üretimi "Şahid-136" tipi İHA ile hedef alındığından şüphelenildiğini bildirdi.

İHA'nın infilak edip gemiye zarar verdiğini aktaran yetkili, geminin mürettebatında yaralanan kimsenin olmadığını kaydetti.

Durumu yakından izlemeye devam ettiklerini belirten ABD'li yetkili, saldırının arkasında neden İran'ın olduğunu değerlendirdiklerini açıklamaktan kaçındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Enflasyon muhasebesi kime yarar veya yaramaz ,yokmu fikri olan,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi kime yarar veya yaramaz ,yokmu fikri olan,
    Ahlatçı yatırımın raporu...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ahlatçı yatırımın raporu...

teknik analizci olduğum için ben bunlardan, özkaynak, favök, bilmem ne, ondan bundan birşey anlamam

ama görüşüm :

1. TÜRKİYE'de herkes daha az vergi ödemenin ve vergi kaçırmanın peşindedir.

bu karar ile daha fazla vergi ödeyeceklerse, bir yolunu bulup yine kimse ödemez

2. si kaç vakittir iyi polis/kötü polis oyunu ile oy toplamaya çalışan arkadaş

önce bir kanun çıkartır.

sonra iptal eder

(orada da yazıyor 2021 de şartlar sağlanmış, aralık 2023 e ertelenmiş )

yani kanunu başkası çıkarttı, ben iptal ettim uyanıklığı yapar..

artık kaç kişi kandırabilirse

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    teknik analizci olduğum için ben bunlardan, özkaynak, favök, bilmem ne, ondan bundan birşey anlamam

ama görüşüm :

1. TÜRKİYE'de herkes daha az vergi ödemenin ve vergi kaçırmanın peşindedir.

bu karar ile daha fazla vergi ödeyeceklerse, bir yolunu bulup yine kimse ödemez

2. si kaç vakittir iyi polis/kötü polis oyunu ile oy toplamaya çalışan arkadaş

önce bir kanun çıkartır.

sonra iptal eder

(orada da yazıyor 2021 de şartlar sağlanmış, aralık 2023 e ertelenmiş )

yani kanunu başkası çıkarttı, ben iptal ettim uyanıklığı yapar..

artık kaç kişi kandırabilirse
    Ben de öyle başladım bu işlere..Teknik bakış önemlidir...Herkes bilmeli...Yanına temeli de koyarsan şansın artar..
    Madem teknikçisin hafta sonu enerji firmaları grafiklerine bakıver bence...
    Neler göreceksin bakalım grafiklerde..
    Önümüzdeki hafta show olabilir diyor grafik çizerler sanki...
    Son düzenleme : emregunes; 26-11-2023 saat: 01:19.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben de öyle başladım bu işlere..Teknik bakış önemlidir...Herkes bilmeli...Yanına temeli de koyarsan şansın artar..
    Madem teknikçisin hafta sonu enerji firmaları grafiklerine bakıver bence...
    Neler göreceksin bakalım grafiklerde..
    Önümüzdeki hafta show olabilir diyor grafik çizerler sanki...
    neden kafamı o kadar yorayım

tek kağıt... VOB

% 1 yakalasan... % 6,5

NOT: enerji hisselerinin hangileri olduğunuda bilmiyorum, bakmam için önce o hisselerin matriks kodlarını yazman lazım bana

cuma günü... xu030... 834800 yakılırken... 863900 e lönk girdim ama

aşağı çizip kaldırmıştı 864100 e.. pasifte kaldı emir, gelmedi... ona çok içim yandı

çünkü 834800 çok güzel bir destekti, dün grafiğini atmıştım

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    iran mı kaşınıyor yoksa sular ısınmaya devam mı edecek..

DUBAİ (AA) - ABD'li bir savunma yetkilisi, İsrailli bir milyardere ait konteyner gemisinin, İran'a ait olduğundan şüphelenilen bir insansız hava aracının (İHA) saldırısına uğradığını bildirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen yetkili, The Associated Press'e yaptığı açıklamada, İsrailli bir milyardere ait Malta bandıralı geminin, Hint Okyanusu'nda uluslararası sularda ilerlerken İran üretimi "Şahid-136" tipi İHA ile hedef alındığından şüphelenildiğini bildirdi.

İHA'nın infilak edip gemiye zarar verdiğini aktaran yetkili, geminin mürettebatında yaralanan kimsenin olmadığını kaydetti.

Durumu yakından izlemeye devam ettiklerini belirten ABD'li yetkili, saldırının arkasında neden İran'ın olduğunu değerlendirdiklerini açıklamaktan kaçındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Ne kadar Abd'cisin. Bence abd kaşınıyor. Musk'ın paylaşımı vardı. İran üslerimize çok yaklaştı babında.
    Abd birine vurmak isterse bahane bulur. Kendi ihasıyla kendi gemisini vurur dünya yutmaz ama kabul etmek zorunda kalır.
    Irak'ta nasıl bahane bulduysa sonra yokmuş dediyse.

Sayfa 737/1008 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •