Sayfa 886/1001 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Onlarda maşallah tam demokrat insan haklarına saygılı. Hiç iki yüzlülük yok değil mi.
    Bak iki yüzlülük nerede.????!!!

https://m.youtube.com/watch?v=qY52kEMQyBA

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal forumda oylama yapsak çocuğu avrupada okusun orda yaşasın isteyen ne kadar forumdaş vardır .Yüzde nasıldır diye sizce sonuç ne çıkar )))))))))))
    50 Yaş altı kimse kalmaz forumda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Ben bizde hata yok demiyorum. Misal sayın canlının yazdıkları. Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Ortak yaşam kültürü trafik kültürü çıkarcılık daha bir sürü olumsuz davranıştan muzdaribim. Siyaseten de ne yanar dönerler var biliyorum. Siyasetçilerden de nefret ediyorum. Ama Avrupa medeniyeti iki yüzlüdür buda net.

Demokrasi bir tramvaydır.!!!
    Biz bundan ineceğiz..!!
    Diyen zihniyetin karşısındayız.!!!!
    10 milyon arabı, afganlıyı ülkeyi yol geçen .!!!
    Hanına çeviren zihniyete karşıyız.!!

Ülkeyi hudutlarını yol geçen hanına çeviren.!!
    Zihniyete karşıyız.!!!

Din tüccarlarına karşıyız.!!!

Üfürükçülere karşıyız.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

İki yüzlüdür on yüzlüdür bin yüzlüdür ayrı konu.Biz kendi ülkemizi düzeltmekle müükellefiz,adam gelmeyin diyor ,sen ne diyorsun saçmalama al memleketini başına çal diyemiyoruz.Misal sn mkeles imkan olsa ailenizle norveç isveç falan bir avrupa ülkesinde yaşamak istermiydiniz,Çocuğunuz imkan olsa avrupada okusun orda yaşasın istermisiniz.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Yurtdışında okusun ama asla orada yaşamasın. Türkiyede geliri Dövizle olan birisi olsun. Türkiyede geliri Döviz olan birisi kral gibi yaşar. Avrupada Amerrikada Kanadada ise sürünür ancak bir ömür mortgage faizini öder, en fazla 1 tane ev sahibi olur. Köle gibi ölene kadar çalıştıktan sonra.

Çocukları en kral yabancı eğitimi verdirip Türkiye gibi vergi cenneti olan ülkelerde Döviz geliri elde edecek kafa yapısı ile yetiştirmek lazım.

Misal Türkiyede geliri döviz olan kaç Futbolcu yurtdışına gitmek ister? %0. Avrupada Amerikada adamın ebesini zikerler Gelir Vergisini %40-%45 tam eksiksiz vermezsen. Ama Türkiyede topçular Dövizle kazanırlar ve sıfır vergi verirler.

Gelirin dövizle olsun ve Türkiyede yaşa. Senden daha kralı yok Avrupada. Çocuğunuz böyle bir iş modeli kursun, orada köle olacağına, Türkiyede kral olsun.
    Türkiye de ADALET, HUKUK,AHLAK aramak.!!!
    Kerâ…...de BAKİRE aramaya benzer…!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Zamanında Atatürk de yurtdışına insanlarımızı yollamış,ama hepsi geri dönmüş bize katkıda bulunmuş.Şimdi herkes kaçma derdinde .Bu yanlış ,bir yerden düzeltmek lazım.Ama nasıl olacak emin olun bilmiyorum

Sayfa 886/1001 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •