Sayfa 847/1008 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Vıop LVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın Bear Bull son 3- 4 ayda KCHOL de alanlar satanlar var mıdır sizde.
    yabancı görüntülüler ne yapıyor sizce.
    viop datalarını indirdim ama hisse tarafı doğrumudur bilmiyorum
    onu indirmek çok daha uzun sürüyor.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Güzel çalışma, buna son 3 aylık bakabilir miyiz, faizler yükselince Çarşamba ve Salı satışları daha çok olmaya başladı sanki.

Sohbet odasında geçen ay söylenene göre bazı aracı kurumlar imkan veriyor biz parayı hemen alıyoruz diyorlardı. Salı satıp Çarşamba yerine koyanlar varmış. Şimdi işler nasıl bilmiyorum.
    formülü yazarken yıl fitresi koydum ama ay filtresi uygulamadım 2023 başından atabilirim.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    bu gün eksiltir.

2023 başından bu yana

son aylar manuel sayılabilir.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    viop datalarını indirdim ama hisse tarafı doğrumudur bilmiyorum
    onu indirmek çok daha uzun sürüyor.

formülü yazarken yıl fitresi koydum ama ay filtresi uygulamadım 2023 başından atabilirim.
    Sağol bence hiç uğraşma.

Asıl merak ettiğim Çarşamba'dan Perşembe'ye gap li açılış miktarı. Herif GAP li açılış yapıyor ,millet koptu gidiyor diye alıyor sonra düşüyor, bu sefer istatistik yanlış olabiliyor.

Bir önceki kapanış, ertesi gün sabah açılış fiyatlarını incelemek lazım., günlere göre özel bir durum olabilir mi diye. Genelde tatil dönüşlerinde belirgin bir + fark oluyor. Gece taşıma risk primi faizden fazla olmalı normalde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Korkarım aynı hisseler dönüp duruyor.

Bunun dışında millet ayçiçeği, şeker vs stokladığında fiyatlar artıyor, hisse alınca eksileni birileri tamamlıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Emmi hisse vobda soyle batmazsin kaldıraç yapmadı isen uzlaşmaya gider mali gucaklarsin bı daha da VOB yapmaz Tevbe kapısına koşarsın

Ben Telekom da geçen sene bele bişey yapmistim tarihi diplerde gistirdi uzlaşma günü batırdı beni kapatmadim mali gucakladim uzlaşmaya gittim sonra kağıt döndü niye ele.

Bu işler bele dayı. VOB yapsan kaldiracli batmistin

Bak bugün halk da paranın yüzde 10 unu gaybettim. Bı full girsrm yarın taban olsa borçlu kalıyorum.

VOB yapmayın şaka değil
    Bu işler bele yabcak bişii yok dayu
    Herif tezgahı açmış sen geliyorsun bi kilo limon alıyorsun, buraya kadar herşey yolunda sonra dönüp senden limon alan olmayınca geri tezgaha getirmek zorundasın, bu işler bele dayu
    Tezgahın yoksa burda para kazanman imkansızın bi tık üstünde, haaa riske girersin iyi yerden vurkaç endekis vob yapan o zaman yımırtalı pide parası verirler, haaa o da her zaman olmaz denk getürürsen işte büle dayu
    Hisse alman batarsın, deki niye ele dedin çünkü dayu tezgahta sınırsız limon mevcut, sen aldıkça herif yeni parti mal koyar
    Bi bakmışın suyuniçinde kalakalmışın.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Mesela bugün prkab diye bir hisse, direk dikkatimi çekti dayu
    Niye tavandan tabana indi yüzde 16 marj, niye dayu, işte üüle dayu
    Tahtaci burda bana selektör yapti, ekranıma koydum
    Hamdım Piştim Yandım

7. ABD'den kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'a yaptırım

NEW YORK (AA) - ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore destekli siber korsanlık grubu "Lazarus"un kara para aklama aracı olarak kullandığı iddiasıyla kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'a yaptırım uyguladı.

ABD Hazine Bakanlığından yapılan açıklamada, Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisince (OFAC) Lazarus Grubu'na önemli bir kara para aklama aracı olarak hizmet veren kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'ın yaptırım listesine eklendiği bildirildi.
    Son düzenleme : nohut; 29-11-2023 saat: 23:58.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Güzel 1 iş yakaladım,kazancımı halk ile paylaşmak istiyorum,yıllık takribi getirisi Euro bazında %150 ila-%300 arası.
    Fon kuracağım katılımlarınızı beklerim.

Fonun adı ne olsun?
    Tamahkar fon.
    Tokatlı-yan fon.
    Gafti fon.
    K-K fon.
    A-K fon.
    Hisseli kampanyalar fon.
    VİOB fon.

Bunlardan biri olabilir..
    Gömeç li Hako nun fonu olmamııı ??

Sayfa 847/1008 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon