Sayfa 913/1008 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sen Kaçırdın bügün.. level atladı kebaba döktü işi ,ben anlamıyor suyun içinde bişeyler çeviriyor istihkakı kapıyor yine

Abi ne oluyorsa suyun içinde oluyor. Bu bozkurt suyun içinde sitriptiz mi yapıyor ki kebap yiyor. Ben şüphelendim daha önce dediydi dansöz gibi kıvıracan diye

yavaş ver be heyvan..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    '' ... derin bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. üzgün müyüm ? yooo ne alaka ... '' diyorsun... la bi dediğin bi dediğini tutmyor niye ? niye , çünkü ben spekülatörüm, daha söz ağzımdan çıkarken havada kelimeler değişebilir çünkü bu işte esnek fikirli olabilmek önemli. az önce üzülüyodumken, eş anlı bi geçişle 9/8 lük eşliğinde göbek atıyor moduna geçebilirim. spekülatör dediğin esnek fikirli olur değiştirir anında şrakk diye fikirini... zikrim de budur anladın mı yeğen ? sen sür hele yolda düşünürüz sana ömeri de anlatırız da taksimetreyi aç hele sen bi ilk önce ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Olayı bu kadar dramatize etme dayu, düşünce alıcan çıkınca satıcan, bu kadar basit yahu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yavaş ver be heyvan..
    yok yok... hızlı ver

belki devre keser diye, izlemesi zevkli olsun deye ŞORT

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

seloo bey ,

oyun sahası bu belli bir kesim mevduata geçti zaten likilite azaldı böyle gelecek haberlerle gapli açılışlar .
    dün bu formasyon çalışmaya başladı bugun teyit alıcakken SP haberi geldi.
    ama formasyon daire içindeki bölgeden karar aşamasında yön konusunda şimdi bunu böyle yazdığımda bazı teknik bilgisi olmayan andavallar 2 türlü yazıyorsun diyorkırılım olmadığı için böyle yazıyorum gerisini sen takip et , ben yönün kırılımına göre teknik olarak pozisyon zaten alıyorum Bence fazla heyecanlanmadan maliyete göre hareket edilecek zamanlar.
    kolay gelsin

dip not gap doldurulup bu formasyon terse dönebilir buda 2.95 denk gelir yazayımda şimdi özelden yukarı dönerse kaç denmesin
    sürü psikolojisi güzel işliyor17.15 den sonra daha netlik kazanır.
    sabah satanlar akşam ucuzluğu ile pazartesini bekleriz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    çarli de mangırları ezemeden göçtü gitti vay be...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. 8900

Haydii palişkoommm ..show başlasınnnnn
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 913/1008 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •