Sayfa 925/1008 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Ben az bişii aldım fazla gömülemediydim emlak 2.halka arz ediliyor gibi bişiiler diyince tırstım
    Tamam o doğru dedi,vallahi senin yazı dan korktum, adam bexerememisler bir tur daha asilirlar demeye getirdi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    8900

Haydii palişkoommm ..show başlasınnnnn
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post6639908

AŞKIMMM ,bir kere daha günlük olarak mahçup etmediğin için teşekkürler

https://www.instagram.com/reel/Cvftg...ysucklemag.com
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tamam o doğru dedi,vallahi senin yazı dan korktum, adam bexerememisler bir tur daha asilirlar demeye getirdi
    ne diyon alınırmı diyede sordum..

pztesi tabandan alırız dedi.

bikinin bitarafı biyerine sıkışır umarım bozkurt.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Nasipte yokmuş dayu yabcak bişii yok.. Günün fırsatını kaçırdık,Ben ekranımdan kaldırıyorum. Cesaret gelür yüklü gireriz bu seferde ücbej taban çeker belli mi olur
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasipte yokmuş dayu yabcak bişii yok.. Günün fırsatını kaçırdık,Ben ekranımdan kaldırıyorum. Cesaret gelür yüklü gireriz bu seferde ücbej taban çeker belli mi olur
    Ama kedi ölmemiş dayı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dedim bu mehmed hulkdan ne istiyor ucuzmuş ya tamamda ucuzluk tahtaya hareket sağlamaz son raporda özel bankalar demiş ,
    Tamam abi seçil bank almiyorum ki xbank zirve hareketi yaparken bu niye ekşi gidiyor çok ilginç değil mi artmayabilir emme niye ekşi gidiyor ?

Valla getti %1 2 mi yedi çok rahat paralarim gitti TV ye cikalim

Sayfa 925/1008 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •