Sayfa 938/1008 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sertifikaya gelene kadar adamlar ricayla geliyor
    Tabi önce işi beğenmesi ve dediği astronomik rakama da tamam demen lazım....
    ha işte dediğime geldin.. böyle rahatça para kazanılabilen nedir kimdir diye sorulmayan kolay para kazanmak varken. maaş neymiş kardeşimmm diyen tonla insan türer.

avrupada faaliyet iznin belgen olmadan çilingirlik hizmeti ver bakim. başına neler geliyor

2. Faaliyet izni olmayan çilingir hırsız değil mi ? Faaliyet izni olmadan her kapıyı açacak ekipmana sahip olmak 😁

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Faaliyet izni olmayan çilingir hırsız değil mi ? Faaliyet izni olmadan her kapıyı açacak ekipmana sahip olmak ��
    ekipman kolayda .. faaliyet izni alabileceğin bir kurum yok ülkede çilingirlik sadece bunlardan bir örnek çoğu iş öyle. elektrik tadilat tesisat boya badana uydu anteni vs vs

kimisi açılmıyor bu kapı diyip uçan tekmeyle açabiliyor

evinize hangi usta gelirse gelsin. tavsiyem tutanak isteyin karşılıklı !

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o iş öyle değil.. asgari ücrete bilmem ne çalışacağıma hiç çalışmam demek bazı yerden haklı .. çalışsan birikim yapamazsın anca karnın doyar.. bu kadar basit.

elinde ustalık olan biri gitsin maaşla neden çalışsın zaten. ??? açar biryer kendi yerini açar.

inşaat bilmem ne odası başkanı açıklama yapıyor kalifiye eleman yok diyor.

yetiştirdin mi de bulacaksın

o kalifiye eleman neden sende çalışsın ?? eğitim rezalet...

çimento taşıyanı bulursan şükret bu maaşla.. ne kalifiyesi. haa beğenmiyorsan bunnlar tembel maaş beğenmiyor vs vs.. şikayet etmiceksin paşa paşa kendin taşıyacaksın.

tembellik konusunda ben tam tersini düşünüyorum.. sağa sola para vermemek için yada parası olmadığı için normalde ustanın yapacağı her işi bizim millet kendisi yapar.

evini kendisi boyar.. evde bir arıza olur kendisi yapar.. anahtarı unutur kapıyı kendisi açmaya çalışır olmadı canını tehlikeye atar camdan girmeye çalışır bilmem kaçıncı kata tırmanıp

acıksası benim elimde bir ustalık varsa ben kesinlikle maaşlı veya asgari ücretle çalışan biri olmazdım.

Kendim E.M.L'li olarak emeğe değer verilmiyor 20 senedir sanayi sektöründeyim aldığımız ücret asgeri ücrete yakın, para kazanacağım diye eziliyorsan devlet işveren sendika patron ücgeninde emek sömürülüyor. adil gelir ve vergi dağılımı olmalı şirketler patronlar rekor kar yaparke bizim gibi kesim eziliyor.
    Barış Akkoyun

5. Halgbang 666 bilgisini verdiğimde niye elleriniz titriyor. Ülkede bu grafig bilgi sadece bende var ve şuan yarın herkes belki bunu gullanacak

Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    Kendim E.M.L'li olarak emeğe değer verilmiyor 20 senedir sanayi sektöründeyim aldığımız ücret asgeri ücrete yakın, para kazanacağım diye eziliyorsan devlet işveren sendika patron ücgeninde emek sömürülüyor. adil gelir ve vergi dağılımı olmalı şirketler patronlar rekor kar yaparke bizim gibi kesim eziliyor.
    tam tersi olmalı..

çimento taşıyacak eleman bile bulamıyoruz diye aptalça açıklama yapanlar kendini bi ok sanıyor heralde.

çimentoyu 3 bilemedin 5 sene taşırsın.. 5 sene sonra ya bel fıtığı olursun yada sağlığından olursun . sanayi sektörü vs bunlar hep ağır emek isteyen şeyler.

sen adamı ezeceksin.. sağlığından edeceksin .. üç kuruşta maaş vereceksin. kimi bilmem kaç tonluk pres makinasından çalışıyor kimi giyotinin altında eli sürekli kimi bilmem kaç derece sıcaklığında eriyen demir potasının yanında çalışıyor. bu insanlar belli yaştan sonra pert.

bu yanlış..

öte tarafta iki sela oku pamuğu tıka. 3 kat maaş al.

Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Halgbang 666 bilgisini verdiğimde niye elleriniz titriyor. Ülkede bu grafig bilgi sadece bende var ve şuan yarın herkes belki bunu gullanacak

[url=https://hizlir.com/iyg7um1][img]https://i.hizliresim.com/iyg7um1./url]
    Küsürat olmayacak.
    666.03 kabul edilmez..
    Ezoterik mesaj 666..6.66... 66.6 olmalı
    Evrenin yüce mimarı, öyle buyurmuş..

666 yazısını gördüğümde euzu besmele çekmen tavsiye edilir.. [emoji846]

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Küsürat olmayacak.
    666.03 kabul edilmez..
    Ezoterik mesaj 666..6.66... 66.6 olmalı
    Evrenin yüce mimarı, öyle buyurmuş..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tevratta ve kuranda 6 günde dünyayı yarattık diyor tam bilgisi olan var mı ?

gerçi üç büyük ilahi dinin kökeni yahudilikten çıkma diyorlar.

neden hiç çinli japon veya hintli peygamber gelmemişte..

belli kesime gelmiş. ?

Sayfa 938/1008 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •