Sayfa 929/1001 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

46 Günde % 253 1 milyon dolar yatır 3.5 milyon dolar al.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bülent Çeviker başka bir yatırım danışmanıma sormuş "Fatih Terim fonu" varmı diye, oda var da diyemem yok da diyemem demiş.

Sonra benim adıma fon kurarmısınız diye sormuş, 10 milyon dolarınız varsa kurarız demiş danışman.

O da böyle bir fon var deyip, 2 milyon doları karıya kaptırmış.

Bir şeyler dönüyor, görünen o.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bülent Çeviker başka bir yatırım danışmanıma sormuş "Fatih Terim fonu" varmı diye, oda var da diyemem yok da diyemem demiş.

Sonra benim adıma fon kurarmısınız diye sormuş, 10 milyon dolarınız varsa kurarız demiş danışman.

O da böyle bir fon var deyip, 2 milyon doları karıya kaptırmış.

Bir şeyler dönüyor, görünen o.
    Iy ki 10 Milyon dolarimiz yok Mudurum..

4. Türkiye İsrail'e 5 dolara sattığı domates tohumunu 16 bin 600 dolara ithal etti!

Türkiye, İsrail'e 5 dolara domates tohumu ihraç ederken, bu ülkeden 16 bin 600 dolara domates tohumu ithal ettiği ortaya çıktı.

https://www.tarimdanhaber.com/turkiy...ara-ithal-etti

5. Atalık tohum bağımsızlık, İsrail tohum vermiyorum dese ne yapacağız

Atalık tohum bağımsızlık, İsrail tohum vermiyorum dese ne yapacağız.

Manisa'da emekli olduktan sonra ömrünü atalık tohumları bulmaya ve çoğaltmaya adayan Eyüp Korkmaz, atalık tohumun bağımsızlık ve özgürlük olduğuna dikkat çekerek, devletin atalık tohumların tescili ve üretimi konusunda destek vermesi gerektiğini söyledi.

https://www.yirmidort.tv/ekonomi/ata...pacagiz-130276

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ne %30’u

%30 için riske girilir mi ?

%253 vaad edilmiş !

Önemli bir noktaya dikkat çekeyim.

Yıllardır kamu ve özel sektör çalışanı olarak kaç kere denetim geçirdiğimi hatırlamıyorum. iç denetim kapsamında iç kontrolüydü teftişiydi dış denetim kapsamında bddk'sı sayıştayı mecls kit komisyonları vs. yüzlerce denetim raporu okumuşumdur. Gerektiğinde açıklamalar, cevaplar yazmış yazılmasına katılmışımdır. Hiçbir denetim raporunda böyle ifadeler görmedim. Olması mümkün değildir, yapılan işin ciddiyetine aykırıdır. Bu şekilde avam ifadeler yerine daha usüle uygun usturuplu ifadeler kullanılır. Bu ifadelerle rapor yazan personeli orada tutmazlar.

Kontrolü kaybetme kaygısıyla suçunu gizlemeye çalışan bir banka yönetiminin haddini aşan tavrı var bu ifadelerde..

Bankanın üstüne gidilmelidir. Kanaatim odur ki birşeyler dönmüş..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Önemli bir noktaya dikkat çekeyim.

Yıllardır kamu ve özel sektör çalışanı olarak kaç kere denetim geçirdiğimi hatırlamıyorum. iç denetim kapsamında iç kontrolüydü teftişiydi dış denetim kapsamında bddk'sı sayıştayı mecls kit komisyonları vs. yüzlerce denetim raporu okumuşumdur. Gerektiğinde açıklamalar, cevaplar yazmış yazılmasına katılmışımdır. Hiçbir denetim raporunda böyle ifadeler görmedim. Olması mümkün değildir, yapılan işin ciddiyetine aykırıdır. Bu şekilde avam ifadeler yerine daha usüle uygun usturuplu ifadeler kullanılır. Bu ifadelerle rapor yazan personeli orada tutmazlar.

Kontrolü kaybetme kaygısıyla suçunu gizlemeye çalışan bir banka yönetiminin haddini aşan tavrı var bu ifadelerde..

Bankanın üstüne gidilmelidir. Kanaatim odur ki birşeyler dönmüş..
    Bence çok nezaketle yazılmış, eğer bu raporu ben yazsaydım ortalama zeka diye yazmazdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Güldürdün hocam.

Söylediğim şu: Okuyanda aynı intibaı uyandıracak şekilde başka türlü ifade edilir. Banka yönetimi benden atlasın nerde patlarsa patlasın havası çalıyor. Ciddiyetsiz..

Sayfa 929/1001 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •