Sayfa 25/1005 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop LVll

1. Endeskle algı yaparak,hisselerde kurbağa gibi kizarttilar son bir iki aydır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hulk 4 tale 5 tale iken tahtada biraz idman yabtıydım.bu çok fena, bildiğin gibi değil
    Hulk topiğindeyken Drexi vardı nic ini yanlış hatırlamıyorsam kardiyolog belki hatırlarsın ..Arada bir bulaşırdı Ptkime o kağıtan hiç kazandığına tanık olmadım ..her alışında küfürün bini bi para nerden bulaştın be gülüm o kağıda çok da almışın

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Hulk topiğindeyken Drexi vardı nic ini yanlış hatırlamıyorsam kardiyolog belki hatırlarsın ..Arada bir bulaşırdı Ptkime o kağıtan hiç kazandığına tanık olmadım ..her alışında küfürün bini bi para nerden bulaştın be gülüm o kağıda çok da almışın
    Dayu sabah pala benden baya para aldı....an itibariyle aldıklarını paladan aldım...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayu sabah pala benden baya para aldı....an itibariyle aldıklarını paladan aldım...
    Kazancın daim olsun Tokatlı güle güle harca

ekoş bi haftadır tavan..

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu azeriler adama zınnık koklatmaz dayu, kaldık suyuniçinde, bağri ücbeş taban çeksede maliyeti iyileştirsek, yohusa 18 taleye vur 23 taleye fışkırttan öte gitmez bu uyuz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Hulktan kalır yanı yok uyuzluktan yana ..ikiside bela kağıtlar
    hulkta haftaya 1-2 gün yukarı hareket olabilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lemur abi gel sana 20 taleden petkim verelim, 22 olunca geri satarsın zararının birazını kurtarırız
    kimsenin günahına girme
    sahibi tehlikeli
    socar
    adında bile meymenet yok
    sokar geçer
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 25/1005 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız