Hulk 4 tale 5 tale iken tahtada biraz idman yabtıydım.bu çok fena, bildiğin gibi değil
Hulk topiğindeyken Drexi vardı nic ini yanlış hatırlamıyorsam kardiyolog belki hatırlarsın ..Arada bir bulaşırdı Ptkime o kağıtan hiç kazandığına tanık olmadım ..her alışında küfürün bini bi para nerden bulaştın be gülüm o kağıda çok da almışın
Hulk topiğindeyken Drexi vardı nic ini yanlış hatırlamıyorsam kardiyolog belki hatırlarsın ..Arada bir bulaşırdı Ptkime o kağıtan hiç kazandığına tanık olmadım ..her alışında küfürün bini bi para nerden bulaştın be gülüm o kağıda çok da almışın
Dayu sabah pala benden baya para aldı....an itibariyle aldıklarını paladan aldım...
Bu azeriler adama zınnık koklatmaz dayu, kaldık suyuniçinde, bağri ücbeş taban çeksede maliyeti iyileştirsek, yohusa 18 taleye vur 23 taleye fışkırttan öte gitmez bu uyuz
Yer İmleri