Mesela gece görmemek KUSUR değil bana göre mükemmelliktir.Çünkü gecenin çevredeki uyaranlara karşı duyarsız olması ile GECE GECE olur.Uyku için bu gerekli..
Mesela belli frekansları işitebilmemiz de öyle...Karınca seslerini işitmek istemezdim.
Ben açıkta bırakılan et için demiştim.Mezardaki de aynı mantık.Solucanlar-yer altında yaşayanlar tarafından taşınan larvalar büyür.
Kurtlar hava alan veya almayan her ortamda oluşabilir. Gıdalarda yer alan bakteriler, zamanla yumurta bırakabilir. Oluşan yumurtalar zamanla gıdaların tüketilmemesi nedeniyle, kurtlara dönüşebiliyor. Kurtların oluşmasını engellemek için, uygun olan koşullarda saklanması gerekiyor.
tamam haklısın abka..
tabutu delip geçen solucanlar... poşetin içinden geçebilen sinekler. solucan mıçsa sinek oluyo nasıl oluyosa.
benden bu kadar
balinanın ayaklarının olmasıda zaten gün gelir koşmayı öğrenirler belki diye falandır.
dünya 1 milyar sene daha yaşadığını düşün... oradaki nesile deve sidiğinin şifalarını anlatmaya benziyor verdiğin örnekler.
ben yemiyorumda yiyen çıkar elbet.
![]()
Bununla ilgili 1800 lerde deney var zaten..Ama GOOGLE HOCA ne diyor:
Kurtlar hava alan veya almayan her ortamda oluşabilir. Gıdalarda yer alan bakteriler, zamanla yumurta bırakabilir. Oluşan yumurtalar zamanla gıdaların tüketilmemesi nedeniyle, kurtlara dönüşebiliyor. Kurtların oluşmasını engellemek için, uygun olan koşullarda saklanması gerekiyor.
Neyse abi..Evrimi bir türlü nihayete erdiremedik..![]()
palanın en sevdiği şarkıyı öğrendim. her akşam dinlermiş.
zeki mürenden sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar. dinlerken forum ahalisini de tek tek anarmış.
https://www.youtube.com/watch?v=h25n6747dds
Yer İmleri