Mesela gece görmemek KUSUR deðil bana göre mükemmelliktir.Çünkü gecenin çevredeki uyaranlara karþý duyarsýz olmasý ile GECE GECE olur.Uyku için bu gerekli..
Mesela belli frekanslarý iþitebilmemiz de öyle...Karýnca seslerini iþitmek istemezdim.
Ben açýkta býrakýlan et için demiþtim.Mezardaki de ayný mantýk.Solucanlar-yer altýnda yaþayanlar tarafýndan taþýnan larvalar büyür.
Kurtlar hava alan veya almayan her ortamda oluþabilir. Gýdalarda yer alan bakteriler, zamanla yumurta býrakabilir. Oluþan yumurtalar zamanla gýdalarýn tüketilmemesi nedeniyle, kurtlara dönüþebiliyor. Kurtlarýn oluþmasýný engellemek için, uygun olan koþullarda saklanmasý gerekiyor.
tamam haklýsýn abka..
tabutu delip geçen solucanlar... poþetin içinden geçebilen sinekler. solucan mýçsa sinek oluyo nasýl oluyosa.
benden bu kadar
balinanýn ayaklarýnýn olmasýda zaten gün gelir koþmayý öðrenirler belki diye falandýr.
dünya 1 milyar sene daha yaþadýðýný düþün... oradaki nesile deve sidiðinin þifalarýný anlatmaya benziyor verdiðin örnekler.
ben yemiyorumda yiyen çýkar elbet.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Bununla ilgili 1800 lerde deney var zaten..Ama GOOGLE HOCA ne diyor:
Kurtlar hava alan veya almayan her ortamda oluþabilir. Gýdalarda yer alan bakteriler, zamanla yumurta býrakabilir. Oluþan yumurtalar zamanla gýdalarýn tüketilmemesi nedeniyle, kurtlara dönüþebiliyor. Kurtlarýn oluþmasýný engellemek için, uygun olan koþullarda saklanmasý gerekiyor.
Neyse abi..Evrimi bir türlü nihayete erdiremedik..![]()
palanýn en sevdiði þarkýyý öðrendim. her akþam dinlermiþ.
zeki mürenden sevemez kimse seni benim sevdiðim kadar. dinlerken forum ahalisini de tek tek anarmýþ.
https://www.youtube.com/watch?v=h25n6747dds
Yer Ýmleri