Kansız bunlar
Kansız bunlar
kumara çevirdiler iyice...![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Ne sahtekarlar bunlar böyle ya
Borsa'dan soğudum... sadece sasa değil, diğer sahip olduğum hisselerde de durum aynı...
ortada yatırım mantığı yok artık, vur-kaç taktiği uygulanıyor borsada...
herkes günlük çorba çerez peşine düşmüş... bundan sonra ben de mantığı değiştiriyorum...
hamallık yapa yapa belimiz büküldü a.mk...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
mesaj 5736 ve 5737 den devamla,
son durumdur arkadaşlar, 52.8439 alt üst sonrası hiissede cari hareket devam ediyor, boşluğunu doldurdu hisse, öte yandan endex 30 için verdiğim analizide yine buradan verdiğim linkten takip ediniz,
bu verdiğim grafiklere göre işlem yapmayaınız, ancak söz gelimi mevcudunuza extra alım yapacaksanız (paçal, priamit v.s) o zaman bu grafikler fiyatlar şu anda nerede diye size fikir verebilirler, yada yeni alım kolluyorsunuz yine o zaman fikir versin sadece,..şu olmasın bir tradenin yada stobun aracı olmasınlar buna dikkat,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
sasa ile hekts birlkte bu defa, hektaş yelpazelerine dikkatle bakarsanız, mektup zarfı halindeler ve mor yelpazeler, yani long hayli yukarıda kalmış hektaş ta,
yani bu hisseler şu an için geberikler,
bu geberikliğin atılabilmesi için eğer bu şirketlerin özelleri yoksa, endex te genele yayılan hareket için tr ye sıcak para üfürmeleri gerekiyor,
herkes şu anda bunu bekliyor,
bu nedenle şu dönemde sıcak para beklentisi menfi müsbet olana kadar xbank tutulurken,
küçük hisseler aşağı basılıyor,..bunlar önden alınır önden satılır,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Bu haberi bi okuyun isterseniz
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0231207-13.pdf
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri