Sayfa 717/895 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Hissenin salı ve çarşamba performansı heba oldu... yine verdiklerini geri alıyor...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Hissenin salı ve çarşamba performansı heba oldu... yine verdiklerini geri alıyor...
    Ne bekliyordun. 37 F/k şirket. Çok pahalı.
    Geçen sene patronu 180 tl pahalı 80 tl olmalı diyordu. Bölünme sonrası 80 tl yaklaşık şu anda 37,48 TL eder.
    Hadi bilemedin 42 veya 43 tl olsun. 51 TL olması pahalı idi

Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    54 den aldıklarımı 60 dan satarım abi bu arada yalnız kurt abi patronun ajanıymış diyolllaaa
    Sevgili nikopoll özledim seni sen öyle deyince aklıma güzel bir film geldi
    sevgiler selamlar.
    yatırım tavsıyesı degıldır

Yorumlarını Bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Ne bekliyordun. 37 F/k şirket. Çok pahalı.
    Geçen sene patronu 180 tl pahalı 80 tl olmalı diyordu. Bölünme sonrası 80 tl yaklaşık şu anda 37,48 TL eder.
    Hadi bilemedin 42 veya 43 tl olsun. 51 TL olması pahalı idi
    Bu F/k oranı, borsadaki o kadar hisse içerisinde sadece SASA'ya özel bir durum mudur bilemiyorum. Düşüşler F/k oranı ile açıklanıyorsa yükselişlere de bir oran uydurmak gerekir sanırım.
    Fiyat bugün 51'in de üzerinde, dün satanlar neredeler? Buyursun satsınlar,

Özetle SASA gibi bir şirkette F/k oranı, KAP haberi, bilanço vs. hepsi hikaye. Patronun yatırımları çevirebilmek için para bulması gerekiyor. Bu parayı bulmak için de hisse fiyatı ile oynuyor. Durum bundan ibaret.

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

burada cari hareketlerde bahsettiğim 52.84 alt / üst hareketi 53.450 ile gerçekleşti, sabah açılışta boşluklu yukarı açılış alt üst sebiyeyi geçmesi sonrasında muhtemel dirki boşluğunu dolduracaktır,

her durumda rahatlıkla söyleyebilirimki endex 030 için genele yayılan bir hareket yoktur, faizlerde artış bankacılık başta olumlu etkilemekte bu endexsi yukarıda tutmaktadır,..

xu030 8156.xx üserinde long olan piyasa 8823.xx boğa seviyesine kadar gelişse de, bu hareket 8823.xx yaklaşmakla birlikte geçememektedir, geçerse benim beklentim genele yayılan bir hareketin endx te 9300 üstüne taşacağı ve 10000 li seviyeleri bulabileceği yönündedir, bu olmadan 8156.xx dan başalayan fakat 8823.xx te henüz boğa olamayan hareketin stobu (sasa dahil hissecileri bağlamaz, sadece fikirdir) 8491.xx dir,

sonuç bankacılık yukarı giderken henüz genele yayılmayan bu hareketin enerji, inşaat başta diğer hisseler aşağı giderken yinede sasa ve hektaşı diplerden yukarı çekmesi elbette hoş bir durumdur,

grafikteki cari hareket tüketilmeden yeni durum başlamaz, boş yere patron, mali durum şunlar bunlar bakmayınız,

iki şey,

hissemizi tutarız,
    hissemiz trade ederiz,

ancak her ikisindede sonucuna katlanırız
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. tutma huyum olmadığından bende şu an için sasa yok, hektaşta devam ediyorum,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 717/895 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •