Sayfa 61/298 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 481 - 488 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    başkan j.o.i..n mi varmi
    istek olmadı açmadım yarında şehir dışındayım istek olursa açarım perşembe dahilinde

2.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    N Kemal seni unutmuşum kusura bakma
    Ne demek ben takılıyorum sadece ortama şaka niyetine. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bir gün bu hisse hakkımızı verir.

3. E deksin 107 bin yaptığı yerde senin 1.92 yi geçememen enteresan.teknikçi arkadaş bi yorumlasa iyi olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size Teknik zaten müjdeyi vermiş, bangır bangır bağırıyor geliyorum diye.. Allah bol kazançlar versin...

Bangır bangır bağırıyormuş hani nerde endeks 200 bin olunca mı?

5. Arkadaş buyur , derdin ne benimle .. Benim hisselerim duruyor, ama senin gibi bir insanla ortak olmaktan hiç mutlu değilim. forum forum peşimde dolaşıp iftira atmaya utanmıyormusun.. Ben münetcim değilim, Teknik analiz, adı üzerinde analiz, yüzde yüz kesin olacak diyen var mı.. hisse fiyatı çok zoruna gidiyorsa git yatırımcı ilişkilerini ara, sorumlusu ben değilim.. biraz haksızlık etmiyormu sunuz..

6. Sağ avucum kaşınıyor bu duruma göre 1 hafta içinde yükseliş kesin (Bkz. Avuç Formasyonu) hadi yine iyisiniz

7.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Sağ avucum kaşınıyor bu duruma göre 1 hafta içinde yükseliş kesin (Bkz. Avuç Formasyonu) hadi yine iyisiniz
    güzel güzelde dikkat et formasyon bir anda değişir bayrak flama olduğu gibi senin kaşınan avcun olmaya bilir aman

8. bayrak sapı formasyonu

Sayfa 61/298 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •