Sayfa 66/1005 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LVll

1. Memedabi dapgm nin teknik analezine bi bakıversen, hergün taban tabana gidiy, fondip yapmış olabilür mü
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tohatlı abi belki pair trade yapıyordur memedabi, spottan hisse satıp endekis lönklüyor olabilür.
    Nede olsa hisseler endekisten daha çok düşüyeahhh
    Hisse aldık suyuniçinde kaldık
    Abi stoploss yaptığım yere bak halkbank 5. 6. Aydaki xbank fiyatından stoploss yaptım xbank nerede

Gerçekten.boyle bir çukur tuzak kazmislar ve üstünü ortmusler ben böyle birşey görmedim dayı

3. Asla basaramazsiniz. Niye çünkü çukur kazıp üzerine halı sermisler. Tuzak pusu kumpas her türlü hile var.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    düşüncem soruluyor özelden , arkadaşlar ben hafta sonu analizimi yaptım .
    bankaların düzeltmesi yapılıyor örnek vereyim koç bank 240 dk grafta 19.40 bölgesinde tutunamazsa 19.00-18.50 aşağıda.
    buda yukardaki formasyon hedefi olan 2.65-66 denk gelir.
    Evet geldi koç bank 19.35 tuzak yapıp yukarı aldı aldı alamadı çıt diye bir ses gelebilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Asla basaramazsiniz. Niye çünkü çukur kazıp üzerine halı sermisler. Tuzak pusu kumpas her türlü hile var.
    memed çukurda kazık olmadığı sürece sıkıntı yok , Avcı boy çukuru düşün
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Abi stoploss yaptığım yere bak halkbank 5. 6. Aydaki xbank fiyatından stoploss yaptım xbank nerede

Gerçekten.boyle bir çukur tuzak kazmislar ve üstünü ortmusler ben böyle birşey görmedim dayı

Bu kadar dinlenme yeter dediler herhalde, benim tahtacı ufaktan zopaya başladı memedabi battıq
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Bir daha Allah düşürmesin almak nasip olmasin. Ziraat yatırım hesabı nasıl kapattiriliyor mail mi atmamız lazım ?
    kamu bankaları arasında en iyi vakıfbank .. mis gibi kullanıslı hem mobil hem web .. ziraaat ise bence tüm bankalar icinde en çöpü
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. senaryom su dolar yuruyecek borsa testere sonra bakacaz istenilen dolar bazlı seviyeye gelmisiz yani dolar 50 tl endeks 6800 felan filan )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 66/1005 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •