Sayfa 89/1005 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Viop LVll

1. Petrol fiyatlarının son 5 ayın en düşük seviyesinde seyretmesi akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansımaya devam ediyor. 2 gündür motorine gelen indirimlerin ardından bu gece yarısı da benzinin litresi 1 lira 65 kuruş ucuzlayacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Değerli VİOP'çu forumdaşlarım;

Bir hissede patronun VİOP'ta şortlayarak ardından sürpriz bir şekilde temettü dağıtma kararı alarak VİOP'tan para kazanması mümkün müdür?

(Somutlaştırmak gerekirse EREGL/OYAK diyebilirim)
    önemli olan ne zaman verecek gelecek ay ise o ay düşüş olabilir , daha iyisini @bearbull bilir bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hangisi o .
    Biz de alalım
    ben yandım szde yanmayın
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın cuma.
    Teknikçiler, cuma namazını müteakip sert satışa devam edecekler anonsu geçmişler..
    sabahı atlamışlar

5. tepki yeter nerede kalmıştık deyip aşağı gelecek mi bakalım bence

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hangisi o .
    Biz de alalım
    Bilgisayarci d gate çok sığ bir kağıt dikkat çekici lot al burnundan getirir

7. Ayhan başkanımın mundar ettiği kâğıdımı zabağlan %1 artıda iken sattım %1 eksideyken aldım. Bilançoya kadar böyle giderim. Bilanço dan sonra abka abinin dediği gibi Gogo yaparız

8.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Değerli VİOP'çu forumdaşlarım;

Bir hissede patronun VİOP'ta şortlayarak ardından sürpriz bir şekilde temettü dağıtma kararı alarak VİOP'tan para kazanması mümkün müdür?

(Somutlaştırmak gerekirse EREGL/OYAK diyebilirim)
    Piyasa salak ama o kadar da değil.

Borsada büyük para dönüyor.

<<<<<<

https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf

Nakit temettü dağıtımlarında, temettü dağıtımının yapılacağı işlem günü öncesi ilgili
    dayanak varlığın özsermaye hali öncesi son kapanış fiyatı baz alınarak hesaplanan
    temettü veriminin %10’un üstünde olması durumunda ilgili PVİOS’larda düzeltme
    yapılır. Söz konusu durumda temettü veriminin %10’unu aşan kısmı baz alınarak
    düzeltmeler yapılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 89/1005 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •