Sayfa 94/1005 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum sen hulkun tahtacisina tosladın, stoploss yabtın daha düşürmezler, şindi de ben verdim kurtuldum diye ümitleniyın emme malesef daha alttan yerine koyamıyacan, bu işler bele dayu
    Yanlış anlaşılmasın memedabi ile dalga falan geçtiğim yok, olucakları yazıyorum.
    Herif robotunu takmış peşimize alanıda pişman satanıda pişman ediyor.
    Memedabi yeniden hulk alsın bak bakalım noluyo
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    piyasa o kadar sığlaşmış ki 3-5 kuruş alış yaptığın an eksi yazdırıyor sana. hem de sığ hisseler de değil bunlar. sonra güzelce seni günlerce yavaş yavaş zarara sokuyor. hani stop etmedikçe umursamadan basıyor da basıyor. işin komedi kısmı aynı sektördeki diğer kağıtlar da aynı şekilde hareket ediyor. sonra satıp gidiyorsun, o günkü satış noktasını tekrar görmüyor ve kağıt bir anda askerden yeni gelmiş gibi oluyor. aynı sektördeki bütün kağıtlar aynı anda kalkıyor falan.
    şu piyasaya alıcı gelsin ciddi miktarda alsın, adamlar arkasına bakmadan satıp gidecekler ama işte bence çoğu hisse pahalı kimse o parayı bağlamaz.
    https://www.youtube.com/watch?v=5FQqw48mDjM

Okan Yorgancı bu durumu güzel anlatmış.

3. Pistte bir sürü eşek var yalnız bunların çoğunun jokeyi Nasrettin hoca gibi eşeğe ters binmiş eşeğin de nereye gideceğini belli değil.

4. Kredilerde gevşeme yok hızlanarak devam ediyor, çünkü taze kredi verilmese de krediler faizleri ile yenileniyor.

Öte yandan kamu mevduat bankalarının yasal özkaynağı yatay.

Ek seramye gerekebilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. amk o... endeks 7900 hisselerin cogu 4500 yeni oyun da bu dize kdr testere ... hissetirmeden sks
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. valla bu sekilde seçim bitene dek sürdürebilirler ralli hayalim finisito ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredilerde gevşeme yok hızlanarak devam ediyor, çünkü taze kredi verilmese de krediler faizleri ile yenileniyor.

Öte yandan kamu mevduat bankalarının yasal özkaynağı yatay.

Ek seramye gerekebilir.

Sermaye koya koya Halkbank'taki pay %51'den %91'e geldi. Temettü filan da yok zaten konulan paralar pul oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    valla bu sekilde seçim bitene dek sürdürebilirler ralli hayalim finisito ...
    Madem bugün satacağıdın dün niye alıp umut verdin diye soran yok. Ya düş ya çık
    Bıktık valla
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 94/1005 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •