Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Küçüklüğüm köyde geçti.
    Tel dolaplar vardı.
    Buzdolabı filan hakgetire.
    Su muslukdan akmazdı.Şu an üstü kapalı olan bir kuyu vardı.kovayla su çekerdik.
    Elektrik annemin köyünde vardı babamınkine gelişini az çok hatırlıyorum.
    Tv yokdu.
    Elektrik internet kesilirse nostalji yaşarız .

Borsada tahta sistemine geçer.
    Bu arada yanlış hatırlamıyorsam,hafızam yanıltmıyorsa tahta sisteminden elektronik sisteme geçerken yeni sisteme geçen tahtaların sonuna E ekleniyordu.
    İlk geçen şirket de. K ile başlıyordu .KXXXX.E

Olurda öyle birşey olursa danışabileceğimiz çok insan var.

https://www.indyturk.com/node/638306...1%20belirtildi.
    Son düzenleme : pisyedili01; 09-12-2023 saat: 14:39.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Küçüklüğüm köyde geçti.
    Tel dolaplar vardı.
    Buzdolabı filan hakgetire.
    Su muslukdan akmazdı.Şu an üstü kapalı olan bir kuyu vardı.kovayla su çekerdik.
    Elektrik annemin köyünde vardı babamınkine gelişini az çok hatırlıyorum.
    Tv yokdu.
    Elektrik internet kesilirse nostalji yaşarız .

Borsada tahta sistemine geçer.
    Bu arada yanlış hatırlamıyorsam,hafızam yanıltmıyorsa tahta sisteminden elektronik sisteme geçerken yeni sisteme geçen tahtaların sonuna E ekleniyordu.
    İlk geçen şirket de. K ile başlıyordu .KXXXX.E

Olurda öyle birşey olursa danışabileceğimiz çok insan var.

https://www.indyturk.com/node/638306...1%20belirtildi.
    ben de hatırlıyorum o şartları, yazları babamın köye giderdik ilçe merkezinden, elektrik yoktu, su bi kaç ortak çeşmeden taşınırdı evlere, çeşme başları gençlerin sosyalleşme ortamıydı, köy meydanı kaveler, cami, bakkal dükkanları.. daha güzeldi ortam, insanlar daha mutsuz değildi, herşey mevsiminde yenirdi

tamamen elektriksiz diye bi ortam imkansız, güneş istediği kadar kudursun elektrik üretmenin onlarca farklı yolu var, hepsi çökmez ama dağıtım networkleri çökebilir, yerel çözümler geliştirilir, elektrik ölmez.. ama internet ölebilir, okyanus altı kablolar devre dışı kalırsa, elon musk uyduları güneş yüzünden çalışmazsa, falan filan bi şekikde webin world wide kısmı devre dışı kalır.. dijital biter ama analog bitmez..

belki interneti kapatmaktan bi çıkarları vardır efendilerin, bi senaryo tatbikatı yapalım diyolardır, internetsiz bi dünyaya kim ne kadar hazır falan bi test etmek istiyolardır.. vardır bi hesapları, güneşin kudurması işin bahane kısmıdır

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ben de hatırlıyorum o şartları, yazları babamın köye giderdik ilçe merkezinden, elektrik yoktu, su bi kaç ortak çeşmeden taşınırdı evlere, çeşme başları gençlerin sosyalleşme ortamıydı, köy meydanı kaveler, cami, bakkal dükkanları.. daha güzeldi ortam, insanlar daha mutsuz değildi, herşey mevsiminde yenirdi

tamamen elektriksiz diye bi ortam imkansız, güneş istediği kadar kudursun elektrik üretmenin onlarca farklı yolu var, hepsi çökmez ama dağıtım networkleri çökebilir, yerel çözümler geliştirilir, elektrik ölmez.. ama internet ölebilir, okyanus altı kablolar devre dışı kalırsa, elon musk uyduları güneş yüzünden çalışmazsa, falan filan bi şekikde webin world wide kısmı devre dışı kalır.. dijital biter ama analog bitmez..

belki interneti kapatmaktan bi çıkarları vardır efendilerin, bi senaryo tatbikatı yapalım diyolardır, internetsiz bi dünyaya kim ne kadar hazır falan bi test etmek istiyolardır.. vardır bi hesapları, güneşin kudurması işin bahane kısmıdır
    Herşeyi mevsiminde yemek... sadece bu bile yeterli.
    "turfanda."...
    Bu kelime çoğu insan için bir anlam ifade etmiyor artık dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •