Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bana mail ile

İçişleri Bakanlığı Trafik Başkanlığı tarafından 10***** T.C. Kimlik Numaralı , zxx xxxxx ad-soyad/unvanlı yükümlüye 08/12/2023 tarihinde gönderilen MB244xxxx numaralı tebligat 13/12/2023 tarihinde tebliğ edilmiş sayılacaktır.

diye trafik cezası geliyor. Bu tebligat ayrıca fiziki olarak posta ile iletilmiyor mu? EDS li bir kavşakta Kırmızı ışıkta geçilmişse bunun fotograflı delili eskiden posta ile iletiliyordu.

Şimdi, Emniyetten e-tebligat olduğundan iletilmiyor denildi. İstiyorsanız Sulh ceza hakimliğine başvurun deniliyor. Vatandaşa neden fotograf gösterilmez anlamak mümkün değil. Belki ben söylenildiği yerde belki hiç bulunmadım. İlle de bir sürü para harcayıp Dava mı açmam lazım?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Cimerden başvursak bir sonuç alırmıyız.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Diz protezi son çaredir, artık yürüyemeyecek durumda olanlara takılır.

Kasap doktorun biri geçenlerde bana da protez takalım dedi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Herifin biri "Şu mektepler olmasa, maarifi ne güzel yönetirdim." demiş, bunlarınki de o hesap, motokuryeler olmasa trafiği güzelce yönetecekler.

Teslimat süresi olmayacakmış, iyi güzelde ekmeğinin peşinde koşan o zavallı kuryeyi öldüren o herifin hiç mi kabahati yok?

Yakınlarının evine giden polisler intihar etti demişler, eşi/ailesi nasıl şok yaşadı kim bilir.

Sonra mobese değil, belediye kameralarından öğreniyorlar gerçeği, sözün bittiği yerdeyiz artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

1985 Yılından beri ehliyetim var yaklaşık 40 yılda 2 radar biri hatalı sollama (bu haklı cezaydı) kemer mecburi değilken kemer takmamaktan ceza yedim.

Radar cezalarımdan biri Eskişehir çevre yolunda 70 km. hızla yedim 50 km. hız ile gidecekmişim, diğerinde ise 132 km.hızla yakalandım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Diz protezi son çaredir, artık yürüyemeyecek durumda olanlara takılır.

Kasap doktorun biri geçenlerde bana da protez takalım dedi.
    Glocosamin lazım bolca. İşkembe kelle paça vb. İlerlemediyse ayrıca kuruk yağı sürmekte kısmen iyi gelir. Hatta bamya tohumuyla baya iyileşen biliyorum.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bana mail ile

İçişleri Bakanlığı Trafik Başkanlığı tarafından 10***** T.C. Kimlik Numaralı , zxx xxxxx ad-soyad/unvanlı yükümlüye 08/12/2023 tarihinde gönderilen MB244xxxx numaralı tebligat 13/12/2023 tarihinde tebliğ edilmiş sayılacaktır.

diye trafik cezası geliyor. Bu tebligat ayrıca fiziki olarak posta ile iletilmiyor mu? EDS li bir kavşakta Kırmızı ışıkta geçilmişse bunun fotograflı delili eskiden posta ile iletiliyordu.

Şimdi, Emniyetten e-tebligat olduğundan iletilmiyor denildi. İstiyorsanız Sulh ceza hakimliğine başvurun deniliyor. Vatandaşa neden fotograf gösterilmez anlamak mümkün değil. Belki ben söylenildiği yerde belki hiç bulunmadım. İlle de bir sürü para harcayıp Dava mı açmam lazım?
    ketsis sitemi ile artık cezalar e devlet ve cep telefonu ile mail adreslerinden yapılıyor 3 üde yoksa posta ile teligat yapılıyor
    ayrıca suljh hukuka başvurunca fotoğraftagönderiyorlar
    davayı kaybedersen ayrıca mahkeme harçlarını ve tebligat ücretler,inide ödüyorsun
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1985 Yılından beri ehliyetim var yaklaşık 40 yılda 2 radar biri hatalı sollama (bu haklı cezaydı) kemer mecburi değilken kemer takmamaktan ceza yedim.

Radar cezalarımdan biri Eskişehir çevre yolunda 70 km. hızla yedim 50 km. hız ile gidecekmişim, diğerinde ise 132 km.hızla yakalandım.
    Plakayı çamurla ceza meza gelmez.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •