Sayfa 534/662 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    yeşil çubuk bekliyoruz kapanışta, hadi artık kıpırda

akbnk ykbnk garan alayı yeni zirve yaptı, bu çok geride kaldı, en az 25 tl olması gerekirdi hissenin ama 22.XX de sürekli baskılanıp duruyor
    ben -26% geride hesapladim
    yatirim tavsiyesi degildir

2. Rapor devlete (muhtemelen hazineye) tebliğ edilmiş geçen hafta. Ancak piyasaya açıklanması 15 inde.
    Acaba veri sızdı mı? Sızdıysa KY dökme çabaları mı bunlar.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Moody's olumlu bir rapor hazırlıyor diye konuşuluyor. To be published on Friday after the market closes, as the gossip goes.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Ne ky imis bu bir türlü dökülemedi...
    Oynanan oyun basit aslinda: sig piyasada tutan tuttugunu õpüyor. Alirsan satiyorlar, satarsan aliyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    Rapor devlete (muhtemelen hazineye) tebliğ edilmiş geçen hafta. Ancak piyasaya açıklanması 15 inde.
    Acaba veri sızdı mı? Sızdıysa KY dökme çabaları mı bunlar.
    Duyumlar aynen bu yönde. Sızdığı kesin. AKBNK YKBNK GARAN bu yüzden yeni zirveler yaptı diye düşünüyorum. Her nedense İSCTR çok geride kaldı, 22 nin yukarı yönde kırılmaması için büyük bir organize çaba var. Bu çabanın mantığını çözemedim.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

5. Haftaya ayın 21 indeki PPK toplantısında 500 bp gibi bir faiz artışı olacak muhtemelen. Geçen ay ABD'de ortaya çıkan yukarı yöndeki tepkiyi burada da görebiliriz. Orada faiz artışları döngüsünün artık sonuna gelindi diye çok sert bir ralli yaşandı ve kısa pozisyondakiler resmen doğrandı, 100 milyar dolar civarında bir zarar yazdı şortçular. Benzer bir duruma burada da şahit olabiliriz yılın son günleri ile yeni yılın ilk günlerinde çünkü burada da faiz artışı döngüsünün sonuna geliyoruz.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

6.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Ne ky imis bu bir türlü dökülemedi...
    Oynanan oyun basit aslinda: sig piyasada tutan tuttugunu õpüyor. Alirsan satiyorlar, satarsan aliyorlar.
    Önce stabilizasyon, sonra konsolidasyon, akabinde mal toplama ve onu müteakiben de sert bir kırılma. Süreç böyle işliyor.

7. Yabancı takasının en fazla artış gösterdiği hisse AKBANK ve GARANTİ.. İŞC de İş bankasının devamlı kağıt üzerinde olması yabancıda tedirginlik yaratıyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Yabamci oradaysa, biz de buradayiz
    Yalan dünya

Sayfa 534/662 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları