Sayfa 167/1005 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop LVll

1. tektasın skym amk kagıtları 2 gun üst üste yesıl olmaz malı yıgarlar ertesi gün bu amk borsasında para kazandım diyen hiklaye amk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. her an derin bir satış gelecek gibi bir hava var gibi geliyor bana nedense
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tarkan abi bu faizle bilançoları yaza kadar düşündüğümüzde 7500 de pahalı gibi. Düşük kur yüksek faiz ve daralan dünyada kim iyi bilanço açıklar ki.
    Artırımı pas geçme ihtimali yok mu yaw mb
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Endeks epeydir devre kesmemişti sanırım
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

5. Görünüm bu şekilde ben de..
    Attached Images Attached Images

6. Market ve banka alıyor gibi.

Asgari ücret artışı 10 binlerce çalışanı olan büyük zincir marketlere ilk çeyrek ücret ve kıdem tazminatı artışı ile olumsuz yansıyacak ama vatandaşın gideceği başka yer olmadığı için yine bu marketlerden alış verişe devam edecek deniyor

.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    Görünüm bu şekilde ben de..
    Sen şimdi bu grafiğe bakınca endeks devre kesecek diye mi okuyorsun?
    Mesela ben desteğe gelmiş , mal alırım diye okurum

8. Bozkurt reis bugün gelmez gibin. En son gördüğümde reisin malı mülkü donu gara oğlanlar aralarında bölüşüyorlardi.

Sayfa 167/1005 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •