Sayfa 174/1005 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Alemsin Ayasofya abi
    Bugün bankada kuyruk bekledim, müşteri temsilcim çok yoğundu. borsada kalan ücbeş banknotu vadeli mevduata gömdük. Bugünlerde borsadan para kazanamıyoruz paso zopa yemekten bıktık, bi süre borsa defterini kapatmış bulunmaktayım arada bi uğrarım
    Arsa parasını mı gömdün. Yoğsam kredi mi çektin viob teminat için bak hoca pamukla bekliyor doğruyu söyle

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Selocanda ne sopa attılar yaw
    Akçay abi Telekomu sattı ondan sonra düşüyor hemde kocaman kocaman

3. noldu bu finansal özgür höstadlar görünmüyor ortalıkta

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arsa parasını mı gömdün. Yoğsam kredi mi çektin viob teminat için bak hoca pamukla bekliyor doğruyu söyle
    https://www.instagram.com/reel/C0Ygx...I4YzE2YTYwMA==

bundan sonra ben

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Resmi tarihe bakacak olursak çok şey cevapsız kalır.O ZAMANIN DÜNYA LİDERİ(ŞİMDİKİ ABD) 5 yıl İSTANBULU İŞGAL etmiş ama sonra Partilerle,çiçeklerle uğurlanmış ve İstanbulu terk etmiştir.

Neden terk etti?Burada bir sürü soru var.İngiltere istediğini yapacakken PLANLARI İÇİN Şeyh saite ihtiyacı yoktu..O arguman çöker.

Seyh Sait olayı...Mahkeme tutanaklarına ve olayın tüm gelişimine bakarsak.Olay İSLAM DEVLETİNDEN , LAİK VE SEKÜLER bir devlete karşı alınan pozisyondur.Şapka inkılabı bu işi taşıran nokta olmuştur.

Çünkü ŞAPKA tüm fıkıh kitaplarında yasaklanmış hatta şapka ile giyen NİKAHINI tazelemelidir ,şeklinde çok net yorumlar vardır.Osmanlıda sadece FRENKLER bunu simge olarak giyerdi.

Düşünün bir hükümet gelse DOMUZ ETİ YEMEK ZORUNLUDUR dese, şuanki halk ne kadar ters ise işte ŞAPKA o zamanki halk İÇİN ve fıkıh kitaplarında böyledir.

Şeyh sait asla ingiliz olayı değildir.LAİK devlete bir başkaldırıdır.Çünkü yapılan yenilikler şüphe ile karşılanmış ve ŞAPKA olayı bu iş hakkındaki şüpheleri(onlar açısından) ortadan kaldırmıştır.

Zaten mahkemede de benim davam sadece ALLAH içindir,beyanı vardır...

Bu açıdan bakınca kimisi eşkiya der..Kimisi şehit der..

Ben doğuda kaldım.Özellikle müslüman kürtlerin bakışı budur.

Seküler kürtler ise olaya sadece başkaldırı olarak bakarlar.

Olaya nereden baktığın önemlidir.

Şimdi ortaokul tarih kitaplarından (resmi) uzaklaşarak konuşabiliriz.Mahkeme tutanakları-olayın gelişimi -temel mantık ile...

Yoksa 100 sene önce 5 kişilik talim terbiye kurulu istediği tarihi yazardı...ve bunu LİSEDE zorunlu kılarsın olur biter.
    Son düzenleme : ABKA; 12-12-2023 saat: 14:03.

6. Seloyu niye dövdüler,fena dayak atmaya başlamışlar, darısı bizim eşeğe
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Geçen sohbet odasında bir hisse söylediler, ben beğenmedim. Sonra twitter'dan baktım bizi geri zekalı sanmayın denmiş. Herkes 10 yıl sonrasına tutacak salak adam arıyor.

Esas para gün içinde dönüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    az sonra mı diyon ?

upload image : https://imagesupload.net/image/RLOL
    sana alma dedim.. gittin 847 den long aldın

kelepir fiyattan aldıracaktım bugün

Sayfa 174/1005 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz