noldu bu finansal özgür höstadlar görünmüyor ortalýkta
https://www.instagram.com/reel/C0Ygx...I4YzE2YTYwMA==
bundan sonra ben
Resmi tarihe bakacak olursak çok þey cevapsýz kalýr.O ZAMANIN DÜNYA LÝDERÝ(ÞÝMDÝKÝ ABD) 5 yýl ÝSTANBULU ÝÞGAL etmiþ ama sonra Partilerle,çiçeklerle uðurlanmýþ ve Ýstanbulu terk etmiþtir.
Neden terk etti?Burada bir sürü soru var.Ýngiltere istediðini yapacakken PLANLARI ÝÇÝN Þeyh saite ihtiyacý yoktu..O arguman çöker.
Seyh Sait olayý...Mahkeme tutanaklarýna ve olayýn tüm geliþimine bakarsak.Olay ÝSLAM DEVLETÝNDEN , LAÝK VE SEKÜLER bir devlete karþý alýnan pozisyondur.Þapka inkýlabý bu iþi taþýran nokta olmuþtur.
Çünkü ÞAPKA tüm fýkýh kitaplarýnda yasaklanmýþ hatta þapka ile giyen NÝKAHINI tazelemelidir ,þeklinde çok net yorumlar vardýr.Osmanlýda sadece FRENKLER bunu simge olarak giyerdi.
Düþünün bir hükümet gelse DOMUZ ETÝ YEMEK ZORUNLUDUR dese, þuanki halk ne kadar ters ise iþte ÞAPKA o zamanki halk ÝÇÝN ve fýkýh kitaplarýnda böyledir.
Þeyh sait asla ingiliz olayý deðildir.LAÝK devlete bir baþkaldýrýdýr.Çünkü yapýlan yenilikler þüphe ile karþýlanmýþ ve ÞAPKA olayý bu iþ hakkýndaki þüpheleri(onlar açýsýndan) ortadan kaldýrmýþtýr.
Zaten mahkemede de benim davam sadece ALLAH içindir,beyaný vardýr...
Bu açýdan bakýnca kimisi eþkiya der..Kimisi þehit der..
Ben doðuda kaldým.Özellikle müslüman kürtlerin bakýþý budur.
Seküler kürtler ise olaya sadece baþkaldýrý olarak bakarlar.
Olaya nereden baktýðýn önemlidir.
Þimdi ortaokul tarih kitaplarýndan (resmi) uzaklaþarak konuþabiliriz.Mahkeme tutanaklarý-olayýn geliþimi -temel mantýk ile...
Yoksa 100 sene önce 5 kiþilik talim terbiye kurulu istediði tarihi yazardý...ve bunu LÝSEDE zorunlu kýlarsýn olur biter.
Son düzenleme : ABKA; 12-12-2023 saat: 14:03.
Seloyu niye dövdüler,fena dayak atmaya baþlamýþlar, darýsý bizim eþeðe![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Geçen sohbet odasýnda bir hisse söylediler, ben beðenmedim. Sonra twitter'dan baktým bizi geri zekalý sanmayýn denmiþ. Herkes 10 yýl sonrasýna tutacak salak adam arýyor.
Esas para gün içinde dönüyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri