Originally Posted by EMLAK az sonra mı diyon ? upload image : https://imagesupload.net/image/RLOL sana alma dedim.. gittin 847 den long aldın kelepir fiyattan aldıracaktım bugün
Originally Posted by çıtak sana alma dedim.. gittin 847 den long aldın kelepir fiyattan aldıracaktım bugün bişey deniyoz heralde şurda...
Originally Posted by EMLAK bişey deniyoz heralde şurda... deneme tahtasımı burası alırlar anektarlarını adamın 838650 lönkler... 839650 flat dip-tepe taranacak gün değil... net hamle görmek lazım
bendeki grafik ya herro ya merro modunde pis kopecem diyor.. ama yönü bilemiyor
Originally Posted by EMLAK bendeki grafik ya herro ya merro modunde pis kopecem diyor.. ama yönü bilemiyor sendeki grafik bendeki grafikle aynı demekki emlak abey kopacak ama nereye stop şart.
Originally Posted by abicim sendeki grafik bendeki grafikle aynı demekki emlak abey kopacak ama nereye stop şart. ben tek barların efensine bastım jetonu ..
Originally Posted by EMLAK bendeki grafik ya herro ya merro modunde pis kopecem diyor.. ama yönü bilemiyor Qsagi ,ralli tersten baslicak bu sene
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by EMLAK bendeki grafik ya herro ya merro modunde pis kopecem diyor.. ama yönü bilemiyor doğru yöne jeton attım heralde ....
Forum Rules
Yer İmleri