https://twitter.com/i/status/1734915239471182075
Kırmızıda geçmediğini ispatlayamıyorsun.
Cevap: İtiraz et. dava aç.
Nasıl bir anlayış...
Eylül ve ekim ayları arasında aynı yerde 3 kez kırmızı ışık cezası yazdılar.
Bana da aynısını söylediler.
Bu kavşaktan 14 yıldır geçiyorum. Hiç ceza yemedim.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
En büyük ralli muhtemelen Platinde olacak. Güney Afrikadaki bir sürü madeni verimsiz kar etmiyor diye kapatmışlar. Kıtlık olursa diye takipteyiz. Arzda %30 civarı azalma bekleniyor. Dar bir piyasa olduğu için temkinli yaklaşmak lazım. Bir etkisi de olmayabilir.
ABD'de şu an gündüz,yarın bizde ne olduğu belli olur,2140 doları gören altın hızlan fed yüzünden 1930 cıvarına inmişti,fed sonrası 1985 olan ons hızlan 2020 üstüne çıktı,şu sıralar 2042 gözüküyor,vadeli falan filan beni ilgilendirmez ben rakamlara bakarım,borsadada öyleyim endex beni ilgilendirmez hisse yönlerine bakarım,benimki vur kaç ama altın fonunda ve eurobontlarda uzuncuyum,sebep belli ödemeler dengesinin tamamen bozulması,direkt altın gramı ve döviz takibi ara makaslar çok fazla olduğu için ondan fondayım,vergileride beni ilgilendirmiyor,yani kar cebe yakışır taktiği,zamanında fiziki olarak aldıklarım dursun bir kenarda![]()
Ben bir inatlaşma yüzünden park cezası ödedim,üstelik meskun mahal ara sokakta,mahkemeye verdim delillerlen,aynen trafik şubenin kararını verdi hakim bana,şahıs foto çekmiş şubeye şikayet etmiş şube onu değerlendirmiş,içine vs,bu adaletlen hak aranmaz adaleti yok ettikleri için,üstelik üst mahkeme ağır ceza,yargıtay falanda yok,zamanında orduda 6-7 kez hız sınırından çokları ceza yedi,yasa tek ceza keser dedi,işi bilenler mahkemeye verdi davayı kazandılar,bilmeyenler yedikleri cezalarlan kaldılar,şimdi olsaydı davayı ya uzatırlar yada kesin hüküm verirlerdi,o zamanlar yargı daha tek adamın tekeline geçmemişti,o bir kenara ben evimin önündeki yoldan yedim,üstelik 200 met boyundaki yol bizim aile bağışıydı 4 araba genişliğine sahip,64 km hızlan gitmişim,o zamanlar ara yerlere trafik saklanıp öyle ceza kesiyordu,mahkemeye gidildi,verenlerden biriside bendim şimdi levha koyma mecburiyeti var,şehir yoluda hız sınırı 60 oldu,66 km hıza kadar müsade var,zatın yönettiği ülkede para yok kasayı soyduğu için,kafasına göre uygulama yaptırtıyor trafikçilere,çok dikkatli olmak lazım,zaten az gaza dokunsan arabalar anında hızlanıyor,kontrollerde çok sıklaştı,eds mds vs falanlarda çoğaldı,buna görede her yere engeller koydular,adım başı engel olurmu,ben hiç görmedim şehir içinde adam ezeni,keyfi uygulama,az engeli hızlı geçsen aracın ön takımları tekerin rulmanları gümlüyor,neyse bu iktidarlan bu kadar,zaten az ömürleri kaldı,şubatta ülkede bir gümbürtü kopacak bekliyoruz bakalım.
Yer İmleri